Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Ιουλίου 2022

Τα λάθη έφεραν την ήττα από τη Νόρντζελαντ (2018)


Σαν σήμερα στις 2/7/2018, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τη Νόρντζελαντ, από την οποία έχασε με 2-1...
 
Η δανέζικη ομάδα μπήκε με διάθεση να πιέσει ψηλά και ανταμείφθηκε με το... καλημέρα, εκμεταλλευόμενη την πρώτη φάση του αγώνα.

Μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πέντερσεν έκανε παράλληλη πάσα από τα αριστερά και ο Όλσεν, μόνος απέναντι στην εστία, την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 32΄, η πίεση της Νόρντζελαντ ψηλά, έφερε το λάθος του Μιχόγεβιτς, με τον Ντονιόχ να κλέβει, περνώντας τον Ρέι και σκοράροντας για το 0-2.

Μέχρι την ολοκλήρωση του α΄μέρους, ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε απαντήσεις απέναντι στην Νόρντζελαντ, με την ομάδα να προβληματίζει κυρίως στον τομέα της ανάπτυξης.

Στο β΄ημίχρονο ο προπονητής του ΠΑΟΚ προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές, διατηρώντας μέσα στο γήπεδο μόνο τον Δημήτρη Πέλκα. Συγκεκριμένα, στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Γλύκος, Μάτος, Μπαλογιάννης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κάνιας, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Κουλούρης.

Από τα πρώτα λεπτά, ο ΠΑΟΚ κυκλοφορούσε με μεγαλύτερη ευκολία την μπάλα και έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο συγκριτικά με το πρώτο μέρος. Είχε ... υπομονή στο παιχνίδι του για να δημιουργήσει φάσεις για γκολ.

Στο 53΄ ο Μπαλογιάννης ανέβηκε από τα αριστερά, έπιασε ένα δυνατό σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο αντίπαλος πορτιέρε. Δέκα περίπου λεπτά αργότερα, ο Πέλκας πέρασε τη μπάλα στον Κουλούρη, εκείνος με την σειρά του προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Λάρσεν αλλά ο τελευταίος φώναξε και πάλι παρών.

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ ανταμείφθηκε στο 75΄ με εκφραστή τον Ευθύμη Κουλούρη. Ο Λημνιός έκανε το γέμισμα, ο Ενρίκε έπιασε την κεφαλιά, "σερβίροντας" για τον Κουλούρη, ο οποίος με προβολή μείωσε σε 1-2.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Ρέι, Κίτσιος, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σαχόβ, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου, Μυστακίδης.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Γλύκος, Μάτος, Μπαλόγιανης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χαρίσης, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Πέλκας (63' Λημνιός), Κουλούρης.

Νόρτζελαντ: Λάρσεν, Τίντελμαν (53' Άντερσεν), Νέλσον, Σκόβγκαρντ, Μπάρτολετς, Γένσεν, Ρίγκαρντ, Μίνι, Όλσεν(57' Ράσμουσεν), Ντάμσγκαρντ, Γκόντσγουεϊ.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4