Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Ιουλίου 2022

Κέρδισε στο φιλικό αλλά έχασε τον Κλάους (2015)


Σαν σήμερα στις 4/7/2015, ο Δικέφαλος, κέρδισε με 3-1 την μικτή ομάδα Βέλγων και Ολλανδών ποδοσφαιριστών, Κοτ Αζούρ, στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ...

Το σημαντικότερο στοιχείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Κλάους στο 5', καθώς υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του, που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα!

Το παιχνίδι ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να δει ο Ιγκορ Τούντορ τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα. Η Κοτ Αζούρ προηγήθηκε στο 13' με τον Φουρτάδο να εκμεταλλεύεται κενό στην άμυνά μας και να νικάει τον Γλύκο. 

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο και στο 33' μετά από σουτ του Κίτσιου από τα δεξιά, ο Μποκς δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Σαλπιγγίδης με κοντινή προβολή πιεζόμενος, ισοφάρισε.

Στο 66'
 ο Σαββίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2 για τον ΠΑΟΚ! Προηγήθηκε γύρισμα του Λούκας από τα αριστερά, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 στο 88', όταν ο Λούκας από τα αριστερά γύρισε την μπάλα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και ο Μάρτενς σκόραρε. 

Ο ΠΑΟΚ είχε και τέσσερα δοκάρια με τους Σαλπιγγίδη 29', Περέιρα 44', Μάρτενς 68', Λούκας 82'...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Γλύκος (61′ Μελίσσας), Κίτσιου (61′ Σαββίδης), Μυστακίδης (61′ Κοροβέσης), Βίτορ (61′ Σκόνδρας), Κόστα (61′ Χαρίσης), Τζαβέλλας (61′ Πούγγουρας), Μαντούρο (61′ Κάτσε), Γκολάσα (61′ Μάρτενς), Πέλκας, Φακούντο (61′ Λούκας), Αθανασιάδης (8′  Σαλπιγγίδης, 70′ Μυστακίδης).



Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4