Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Ιουλίου 2022

Νίκη στο φιλικό με ΚΑΣ Όιπεν (2011)

Σαν σήμερα στις 17/7/2011, ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Βελγική ΚΑΣ Όιπεν (KAS Eupen) με 2-0, στο Bremem stadium του Ennepetal...
 
Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στα πρώτα 45 λεπτά ο Δικέφαλος νίκησε τη Βελγική ΚΑΣ Όιπεν (KAS Eupen) με 2-0, έχοντας σκόρερ τους Ίβιτς και Αθανασιάδη.

Η νίκη αλλά και η ικανοποιητική εμφάνιση της ομάδας επισκιάστηκε από τους τραυματισμούς των Ίβιτς και  Σαλπιγγίδη που αποχώρησαν και αντικαταστάθηκαν στο α΄ημίχρονο, έχοντας πρόβλημα στον πίσω μηριαίο.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι επέβαλε το ρυθμό του και άνοιξε το σκορ στο 14΄ όταν μετά από σέντρα του Λίνο, ο Ίβιτς με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-0. Ο σκόρερ ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε αμέσως από τον Σαλπιγγίδη.

Στη συνέχεια ο Δικέφαλος πίεσε τους Βέλγους, έκλεψε μπάλες και δημιούργησε προϋποθέσεις για να πετύχει κι άλλα τέρματα. Έτσι φτάσαμε στο 43' , όταν ο Βιεϊρίνια σέντραρε από τα αριστερά και ο Αθανασιάδης με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Εκείνη τη χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ έπαιζε με "10" μιας και είχε αισθανθεί ενοχλήσεις και βρισκόταν στον πάγκο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ένας παίχτης που φημιζόταν για το εξαιρετικό μυικό του σύστημα και τους σπάνιους τραυματισμούς του.

Σε αυτό το πρώτο ημίχρονο ξεχώρισαν ο Αρίας και ο Ρομπέρ που ήταν αμφότεροι πολύ δραστήριοι και βοήθησαν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη της ομάδας.

Με δεδομένες τις απουσίες βασικών παικτών ο Μπόλονι αναγκάστηκε να αλλάξει το αρχικό 4-2-3-1 σε 4-4-2, αλλά οι αλλαγές που έγιναν στην επανάληψη δεν επέτρεψαν την ομάδα να κρατήσει την καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 2-0.

Σημειώνουμε ότι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα στην επανάληψη ήρθε στο 56΄ όταν το σουτ που επιχείρησε από αριστερά ο Ρομπέρ, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Βέλγου τερματοφύλακα.

Παρόντες στο γήπεδο και εκαντοντάδες φίλοι της ομάδας από την γύρω περιοχή που έδωσαν ασπρόμαυρο χρώμα στην αναμέτρηση...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Έτο (63' Σνάουτσνερ), Λίνο, Τσιρίλο (59' Σαβίνι), Μαλεζάς (71' Κουρδάκης), Αρίας (83' Σακελλαρίου), Τσουκαλάς (71' Ιντζίδης), Ιβιτς (18' Σαλπιγγίδης, 44' Μωυσιάδης), Ρομπερ (71' Γεωργίου), Βιεϊρίνια (71' Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης (71' Παπάζογλου).
 
* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 2011-2012...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4