Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Φεβρουαρίου 2022

Απογοητευτική εμφάνιση με τον Απόλλωνα (2021)


Σαν σήμερα στις 7/2/2021, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 στην Τούμπα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ...

Άλλη μια πολύ κακή εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ που όπως και σε πολλά άλλα ματς όχι απλά προβλημάτισε αλλά απογοήτευσε!

Ο Γκαρσία επέλεξε για το αρχικό τους Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλη, Ουάρντα, Μουργκ και Κρμέντσικ, επιλέγοντας να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον αρνητικό στα τελευταία παιχνίδι Αν. Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό του παιχνιδιού είχε την κατοχή της μπάλας, μια κατοχή που ήταν όμως ανούσια, καθώς λίγες φορές έγινε απειλητικός για την εστία του Απόλλωνα. 

Χρειάστηκε να φτάσουμε στα μισά του ημιχρόνου για να δούμε την πρώτη επικίνδυνη επίθεσή μας στο ματς, όταν στο 23ο λεπτό μετά από καλή ανάπτυξη, αλλά το σουτ του Κρμέντσικ το μπλόκαρε ο Βέρχουλστ.

Η ομάδα φάνηκε να έχει κάποια θεματάκια ανασταλτικά, ενώ και η αριστερά πτέρυγα με Τζόλη – Περέιρα δεν λειτούργησε επιθετικά σχεδόν καθόλου.


Έξι λεπτά αργότερα ο Ουάρντα πιεζόμενος νίκησε τον Βέρχουλστ ανοίγοντας το σκορ με ωραίο γυριστό σουτ. Στο 43' ο Μουργκ από καλή θέση σούταρε, αλλά ο Βέρχουλστ απέκρουσε στην τελευταία καλή μας στιγμή στο πρώτο μισό του αγώνα.

Σε αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ είχε 6 τελικές και ποσοστό κατοχής μπάλας 63%, ενώ κέρδισε 7 κόρνερ τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα!

Στο 51ο λεπτό δόθηκε σωστά πέναλτι για τον Απόλλωνα με τη βοήθεια του VAR. Λάθος του ΕΛ Καντουρί που πούλησε την μπάλα και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Ιωαννίδη. Το εκτέλεσε ο Τσαμπούρης και 1-1.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε τρόπους να πάρει και πάλι το προβάδισμα, ο Γκαρσία έριξε στο ματς τους Καγκάβα, Σφιντέρσκι, αλλά ο τελευταίος στο 71ο λεπτό νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Βέρχουλστ!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 81' ο Απόλλωνας σε μια από τις ελάχιστες φορές που βρέθηκε στην περιοχή μας, σημείωσε το 1-2 με τον Φερνάντεζ, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει ότι πάει μέσα ... γράφει!

Με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 88' με τον Ίνγκασον, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, δύο εκτελέσεις φάουλ του Βιεϊρίνια από καλή θέση δεν βρήκαν τον στόχο!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (85' Λάμπρου), Τζόλης (62' Καγκάβα), Ουάρντα, Μουργκ (72' Ζίβκοβιτς), Κρμέντσικ (62' Σφιντέρσκι).

Απόλλων Σμύρνης:
Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Κάλισιρ, Μπρούσιτς (65' Χουχούμης), Τσαμπούρης, Σλίβκα, Μπεντινέλι, Κολ, Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Ντάουντα (65' Φερνάντεζ).

.....................................

Ο εκ των διακριθέντων της αναμέτρησης, Αμρ Ουάρντα τόνισε...


Για την ισοπαλία με τον Απόλλωνα: «Σήμερα ήμασταν άτυχοι, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως πιστεύω ότι τα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο. Προσπαθήσαμε πολύ και πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά, για να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στον επόμενο αγώνα».

Για το που αποδίδονται τα ατομικά λάθη: «Κάθε μεγάλη ομάδα κάνει λάθη. Αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να μάθουμε από αυτά, χτίζουμε μια καλή ομάδα και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν αισθάνεται ότι προδίδουν τον εαυτό τους με αυτά τα σοβαρά λάθη: «Δυστυχώς μερικές φορές δεν μπορείς να τα αποφύγεις τα λάθη. Εμείς παίζουμε για τους φιλάθλους μας, χτίζουμε μια καινούργια ομάδα με τον προπονητή και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας για τον αγώνα του Κυπέλλου την Τετάρτη».

Για το αν υπάρχει περιθώριο να διορθώσουν τα λάθη που κάνουν στους αγώνες: «Νομίζω ότι οι μεγάλες ομάδες φαίνονται και από αυτό το κομμάτι. Θα χρειαστούμε 1-2 μέρες για να δούμε τι θα διορθώσουμε από αυτά τα λάθη και θα πρέπει να συνεχίσουμε για τα επόμενα ματς».

........................................

Ο Σβέριρ Ίνγκασον μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ισόπαλο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης...


Αναλυτικά τόνισε:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πετύχαμε και ένα γκολ αλλά στο δεύτερο μας έλειψε η πειθαρχία και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεχθήκαμε φτηνά γκολ και δεν είχαμε την συγκέντρωση ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι καλός στις στημένες φάσεις.

Πρέπει να σταματήσουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες και να κάνουμε ατομικά λάθη πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Ο αντίπαλος ήταν αδυσώπητος, εμείς πρέπει να δουλέψουμε να έχουμε την συγκέντρωση και δημιουργούμε προβλήματα».

..........................................

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλυσε την εικόνα της ομάδας στην ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης...


Αναλυτικά τόνισε:

Για το τι προκαλεί τη νευρικότητα: «Νομίζω ότι παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε να ήμασταν, καταφέραμε προηγηθούμε χωρίς να απειληθούμε από τον αντίπαλο. Εκεί είναι η στιγμή που πρέπει να έχεις την υπομονή και τον έλεγχο του παιχνιδιού με το υπέρ σου σκορ. Ωστόσο εκεί έγινε ένα λάθος που είναι δύσκολο να το προβλέψεις, ώστε να κάνεις κάτι για να το αποφύγεις. 

Θεωρώ πως η ομάδα μετά τις αλλαγές κατάφερε να βελτιώσει αρκετά την εικόνα της και παρόλο που βρεθήκαμε για ακόμα μια φορά πίσω στο σκορ και έπρεπε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή, προσπαθήσαμε πολύ και καταφέραμε τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε. Θεωρώ ότι ίσως η ομάδα δεν είναι τόσο ώριμη και τόσο έμπειρη για να καταφέρουμε όλοι μαζί συλλογικά να ελέγχουμε τέτοιες καταστάσεις. 

Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος ήρθε εδώ να κάνει το δικό του παιχνίδι για να μπορέσει να μας μπλοκάρει, οπότε και εμείς θα πρέπει να αντιδρούμε πάντα με ηρεμία. Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να το κάνουν αυτό μέχρι το τέλος, ωστόσο δυστυχώς αυτό δεν έφτανε για να πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλαμε».

Για το αν υπάρχει «αντίδοτο» σε αυτό το πρόβλημα: «Είναι ένα πρόβλημα δεν είναι μόνο σημερινό. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο δυστυχώς το έχουμε δει σε αρκετά παιχνίδια. Ίσως υπάρχει και από την αρχή του πρωταθλήματος. Σίγουρα εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε και μιλάμε συνεχώς με τους ποδοσφαιριστές για να είναι καλά ψυχολογικά. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν αφορούν μόνο την δουλειά και είναι δύσκολο να εξηγηθούν».

Για το αν φοβάται ότι η ομάδα θα επηρεαστεί ψυχολογικά: «Νομίζω ότι το ξέρουμε πάρα πολύ καλά. Από την στιγμή που βρισκόμαστε σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, πάντα η απαίτηση και η πίεση υπάρχει, για να έρχεται μόνο η νίκη. Τώρα το θέμα είναι να δούμε πως θα αντιδράσουν και οι ποδοσφαιριστές από την δική τους πλευρά. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα τους μιλήσουμε, θα αναλύσουμε το παιχνίδι και θα δουλέψουμε αλλά είναι ως εκεί. Από εκεί και πέρα πρέπει και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να αναλάβουν και να μπορέσουν να γυρίσουν, δίνοντας μια πάρα πολύ καλή αντίδραση».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4