Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Φεβρουαρίου 2022

Τσέκαρε πρόκριση με διπλό στο Αλκαζάρ! (2021)


Σαν σήμερα στις 3/2/2021, στον επαναληπτικό αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο Αλκαζάρ την ΑΕΛ, με 1-2, στη ρεβάνς του 5-0 της Τούμπας ...

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα Πασχαλάκη, Μιχαηλίδη, Κρέσπο, Λύρατζη, Περέιρα, Τσιγγάρα, Νινούα, Ουάρντα, Μουργκ, Κρμέντσικ και Λάμπρου.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και στο 6ο λεπτό καταγράφηκε καλή στιγμή για τον Δικέφαλο με τον Κρμέντσικ να σουτάρει από κοντά και ο Ναγκί να αποκρούει.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Λάμπρου μετά από εξαιρετική δική του ενέργεια έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων και στο 19' το σκορ άνοιξε για τον ΠΑΟΚ με σουτ του Τσιγγάρα.

Στο 29ο λεπτό ο Κρμέντσικ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νινούα, σημείωσε το 0-2! Το 1-2 έγινε στο 39' με αυτογκόλ του Περέιρα μετά από κόρνερ του Γιακιμόφσκι. Ένα λεπτό νωρίτερα, παραλίγο αυτογκόλ ο Μιχαηλίδης μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Γιακομόφσκι.


Το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο παρά το γεγονός ότι η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο ματς, είχε καλό ρυθμό, παρά το γεγονός ότι οι ομάδες αγωνίστηκαν με πολλούς παίκτες που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους.

Με την έναρξη της επανάληψης πέρασαν στο ματς οι Ζίβκοβιτς, Σοάρες στις θέσεις των Μουργκ, Περέιρα και στο 55' το καλό σουτ Λάμπρου βρήκε την επάνω πλευρά.

Στο 63ο λεπτό μπήκαν Καγκάβα, Κούτσιας και βγήκαν Ουάρντα, Κρμέντσικ, ενώ ο ΠΑΟΚ φάνηκε επιθετικά προς το τέλος της αναμέτρησης, όταν στο 89ο λεπτό, ακυρώθηκε κακώς σαν οφ σάιντ το γκολ του Βρακά, ενώ στο 91ο λεπτό, ο Ναγκί σταμάτησε το σουτ του Καγκάβα και στο ίδιο λεπτό ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σταμάτησε το σουτ του Κούτσια!

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ:
Ναγκί, Γιακιμόφσκι (82' Μαϊδανός), Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης (62' Χουσίνιο), Γκράου (66' Γλυνός), Ηλιάδης, Καρανίκας, Τρούγιτς, Μπεν Χατίρα (62' Μιλοσάβλιεβιτς), Πινακάς, Μουκαντζό (62 Νούνιτς).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Λύρατζης, Περέιρα (46' Σοάρες), Τσιγγάρας, Νινούα, Ουάρντα (63' Καγκάβα), Μουργκ (46' Ζίβκοβιτς), Κρμέντσικ (63' Κούτσιας), Λάμπρου (79' Βρακάς).

.....................................

Ο τεχνικός του Δικεφάλου σχολίασε την εικόνα της ομάδας στην νίκη επί της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ...


Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο συγκέντρωσης των παικτών του:
«Ναι είμαι ικανοποιημένος, είδα την ομάδα μου να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, με αρκετούς νέους στην σύνθεσή της, οπότε είναι λογικό να τους λείπει αγωνιστικός ρυθμός. Μπήκε και ο Καγκάβα ο οποίος λειτούργησε αρκετά καλά, οπότε τα συμπεράσματά μου είναι θετικά για όλη την ομάδα».

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε
: «Είδαμε κάποιους νέους ποδοσφαιριστές μέσα στον αγώνα, είναι τελείως διαφορετικό να βλέπεις αυτούς τους παίκτες στην προπόνηση και διαφορετικό στον αγώνα. Είδαμε κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Με αυτούς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε για να φτιάξουμε τη καλύτερη δυνατή ομάδα».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4