Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Ιουλίου 2021

Ο κατήφορος συνεχίστηκε και στο Ηράκλειο (2020)


Σαν σήμερα στις 4/7/2020, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, για την 6η αγωνιστική των play offs, της Super League, της περιόδου 2019-2020 ...
 
Ο Φερέιρα παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ροντρίγκο – Βαρέλα – Ίνγκασον – Γιαννούλη, αμυντικά χαφ τους Καντουρί – Μαουρίσιο, μπροστά τους οι Λημνιός - Μπίσεσβαρ – Στοχ και την κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι.

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτου τελική προσπάθεια στο ματς, όταν ο Λημνιός από τα δεξιά βρήκε τον Μπίσεσβαρ στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και αυτός από κοντά νίκησε τον Γουάιλι.

Στα λεπτά που ακολούθησαν, δώσαμε άνευ λόγου και αιτίας γήπεδο στον ΟΦΗ, που αφού απείλησε με την κεφαλιά του Κουτρουμπή στο 13' και πέντε λεπτά αργότερα με το σουτ του Μαρινάκη που σταμάτησε στο δοκάρι, ήρθε στο 18' ο Νέιρα να πετύχει το 1-1.

Στο 28' ο Κουμπαράκης έδειξε την κίτρινη στον Κουτρουμπή για μαρκάρισμα στον Σφιντέρσκι, είδε την φάση και στο VAR, αλλά έκρινε πως δεν ήταν για κόκκινη!

Ο ΠΑΟΚ σταδιακά πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά ο ΟΦΗ χτύπησε στο 43' στην κόντρα και με τον Φιγκεϊρέδο έφτασε στην ανατροπή!

Στο πέμπτο (45'+5') από τα επτά λεπτά των καθυστερήσεων ο Λημνιός είχε μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά το σουτ του το σταμάτησε ο Γουάιλι.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Φερέιρα πέρασε στο ματς τον Μιχαηλίδη αντί του Ροντρίγκο και τον Εσίτι αντί του Ελ Καντουρί, παίζοντας πλέον 3-5-2. 

Ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ισοφάριση, στο 59' αποβλήθηκε ο Κουτρουμπής με 2η κίτρινη, για να έρθει στο 76' ο Μιχαηλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ να ισοφαρίσει!

Η ομάδα είχε περισσότερα από 35 λεπτά στη διάθεσή της για να γυρίσει το ματς, είχε 2-3 καλές στιγμές για να το πετύχει, αλλά στο 81' ο Κουμπαράκης έδειξε ανύπαρκτη 2η κίτρινη κάρτα στον Εσίτι, αποκαθιστώντας την αριθμητική ισορροπία!

Στο 97', παραλίγο να γινόταν το 3-2 με τον Νέιρα να σταματιέται από τον Πασχαλάκη, ο οποίος Πασχαλάκης στην τελευταία φάση του ματς βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ!

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ:
Γουάιλι, Κουτρουμπής, Νέιρα, Μαρινάκης (89' Νάστος), Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο (89' Μάνος), Βαζ (61' Βίκτορ), Στάικος (77' Σακόρ), Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (46' Μιχαηλίδης), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί (46' Εσίτι), Μαουρίσιο, Λημνιός (63' Άκπομ), Στοχ (61' Στοχ), Μπίσεσβαρ (63' Μάτος), Σφιντέρσκι.

..................................

Την δική του άποψη για τη νέο γκέλα του ΠΑΟΚ κατέθεσε ο Αμπέλ Φερέιρα...

Αναλυτικά όλα όσα είπε:
«Πραγματικά μπήκαμε καλά στο ματς όπως θέλαμε, πετύχαμε το γκολ νωρίς, μετά ο αντίπαλος άρχισε να παίρνει τη μάχη του κέντρου, εμείς δείξαμε νευρικότητα ενώ το γκολ θα έπρεπε να μας είχε απελευθερώσει.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες που μπήκαν μας έδωσαν φρεσκάδα για να κυνηγήσουμε την ισοφάριση, έμεινε με 10 μετά ο ΟΦΗ και κλείστηκαν στην άμυνα, οπότε η μοναδική διέξοδος που είχαμε ήταν από τα πλάγια. Πετύχαμε το 2-2 μετά, κυνηγήσαμε τη νίκη, οι παίκτες προσπάθησαν μέχρι το τέλος, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το αν είναι αγωνιστικό ή ψυχολογικό το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ: «Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τους παίκτες που έχουμε. Θέλαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε, αυτό που έχω να πω είναι ότι προσπαθήσαμε και μπήκαμε από την αρχή για να κερδίσουμε. Οι παίκτες που μπήκαν έδωσαν ενέργεια, είμαι ικανοποιημένος από αυτούς που μπήκαν και έδωσαν ενέργεια. 
 
Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο με τους παίκτες που έχουμε, το έχω πει ότι θέλω δυο ισάξιους σε κάθε θέση για να είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί. Είμαι ικανοποιημένος από παίκτες όπως ο νεαρός Μιχαηλίδης, έδωσε τρεξίματα, ενέργεια, αυτό χρειάζεται η ομάδα και τέτοιους παίκτες που θα μας δώσουν αυτά που χρειαζόμαστε».

Σχετικά με τα προβλήματα τραυματισμών που έχει ο ΠΑΟΚ: «Για τους τραυματίες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε αν τους υπολογίζουμε, σκεφτόμαστε με αυτούς που έχουμε στη διάθεση μας. Οι νεαροί παίκτες έχουν μπει και έχουν δώσει ενέργεια, αυτό χρειάζεται η ομάδα και με αυτούς θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».

....................................

Ο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης Γιάννης Μιχαηλίδης χάρη στο εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε, μίλησε μετά το παιχνίδι...

Αναλυτικά τόνισε:
«Με τη σκληρή δουλειά ανταμείβεσαι. Στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε αλλά η εικόνα της ομάδας άλλαξε, σχολίασε
: «Πολλές φορές συμβαίνει στο ποδόσφαιρο το να υπάρχει μία χαλάρωση. Άλλες φορές είναι φυσιολογικό άλλες όχι. Εμείς μπήκαμε στο δεύτερο μέρος για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε ΠΑΟΚ και παίζουμε παντού για τη νίκη.

Είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση που ζούμε φέτος μετά το περσινό αήττητο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4