Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Ιουλίου 2021

Μια "πρώτη" με πολλές απουσίες (2006)


Σαν σήμερα στις 3/7/2006, πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λόλα στη Σουρωτή, η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενόψει της σεζόν 2006-2007 ...



Απόντες ήταν οι Φερνάντεζ, Ουντέζε, Εγκωμίτης, Φουτσίνι, Μαλαδένης, Σικαμπάλα, Τοχούρογλου, Κωνσταντινίδης, Μέγκαχεντ.

Στην πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρόν 17 ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα και 6 από την ομάδα των νέων.

Ο Δικέφαλος με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου στον πάγκο του, ξεκινούσε μια αγωνιστική χρονιά όχι με τις καλύτερες προϋποθέσεις, έχοντας εννιά απουσίες, ενώ οι Σαλπιγγίδης, Καρυπίδης που συμμετείχαν στην έναρξη της προετοιμασίας, λίγες εβδομάδες αργότερα πήραν μεταγραφή για Παναθηναϊκό και Χαρτς αντίστοιχα!

Η ομάδα βρισκόταν σε οικονομικό αδιέξοδο και πραγματοποίησε σχεδόν όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Σουρωτή. Στα τέλη Ιουλίου ταξίδεψε στη Γαλλία όπου έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια.


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας για την κατάσταση, τόνισε:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Όποιος δεν θέλει, δεν έχει θέση στην ομάδα. Ακόμα κι αν είναι ο Ροναλντίνιο» είπε ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου, που υποσχέθηκε δουλειά προκειμένου η ομάδα του ΠΑΟΚ να μην επηρεαστεί από τα διοικητικά προβλήματα.

«Είμαι χαρούμενος που βλέπω εδώ τους παίκτες που αγαπούν την ομάδα και έκαναν υπομονή. Είμαι χαρούμενος γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά. Ξεκινάμε μια νέα δουλειά.

Είναι γνωστά τα προβλήματα που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε βγούμε στο Κύπελλο UEFA» είπε ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πιθανότητα απόκτησης παικτών:

«Πώς να μιλάς για μεταγραφές όταν δεν έχει πάρει ακόμα πιστοποιητικό για συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Προτεραιότητα είναι να πληρωθούν τα παιδιά που έχουν κάνει υπομονή. Να είμαστε ρεαλιστές».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4