Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Μαΐου 2021

Κλείδωσε την Ευρώπη με διπλό στο ΟΑΚΑ (2021)


Σαν σήμερα στις 5/5/2021, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 1-2, για την 7η αγωνιστική των play offs, της Super League, της περιόδου 2020-2021...

Η αθηναϊκή ομάδα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη που ηττήθηκε με αξιοπρεπές σκορ, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες για να φτάσει σε μια ευρεία νίκη!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να πιέζει στα πρώτα λεπτά, ο ΠΑΟΚ της έδωσε γήπεδο, αλλά όσο κυλούσε ο χρόνος το παιχνίδι ισορρόπησε και στο 11', ο Κρμέντσικ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά το γύρισμά του στον Μουργκ που ήταν μόνος του, κόπηκε από τον Σβάρνα!

Παιχνίδι κέντρου στη συνέχεια με τον Δικέφαλο του Βορρά να απειλεί και πάλι στο 30
', όταν χάθηκε τεράστια διπλή ευκαιρία με Κρμέντσικ! Ήταν ένα πραγματικά άχαστο γκολ!

Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ, ενώ είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 42ο λεπτό, όταν ο Πασχαλάκης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Γαλανόπουλου.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Γκαρσία πέρασε στο ματς τους Ουάρντα, Τσιγγάρα (προφύλαξε τον Ντόουγκλας που είχε κίτρινη). Η είσοδος τους Αιγύπτιου αποδείχτηκε ... ματ!

Έτσι στο 48', εκπληκτική μπαλιά του Ζίβκοβιτς στον Ουάρντα, αυτός στον Κρμέντσικ και 0-1. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών μας και στο 50' σημείωσε το 0-2 ο Σβαμπ με πέναλτι που κέρδισε ο Κρμέντσικ, μετά από μπαλιά του Ουάρντα!

Στο 72', είχε χαμένο τετ α τετ ο Ζίβκοβιτς, με τους παίκτες μας να έχουν αλλάξει πάνω από 20 μπαλιές πριν σουτάρει ο Αντρίγια! Για έναν περίεργο λόγο ο βοηθός υπέδειξε οφ σάιντ, αλλά αν η μπάλα έμπαινε στα δίχτυα πιθανότατα θα μετρούσε το γκολ!

Στο 92
', μείωσε σε 1-2 ο Τάνκοβιτς με πέναλτι και στο 94' ο Τζόλης από καλή θέση είδε τον Αθανασιάδη να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε...

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ:
Αθανασιάδης, Λόπες, Νταντσένκο (58' Βασιλαντωνόπουλος), Νεντελτσεάρου (58' Τάνκοβιτς), Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Σάκχοφ (81' Κοσίδης), Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος (58' Σιμάνσκι), Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ντόουγκλας (46' Τσιγγάρας), Σβαμπ, Σοάρες, Αν. Ζίβκοβιτς (84' Τζόλης), Κρμέντσικ (73' Σφιντέρσκι), Μουργκ (46' Ουάρντα).

................................

Όλα όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2020-21.
Δείτε το βίντεο του PAOK TV.

..................................

Για την σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και την ψυχολογική ώθηση που δίνουν στους παίκτες του ΠΑΟΚ οι νίκες στα ντέρμπι μίλησε ο Βιερίνια μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ήταν μια νίκη σε ένα ντέρμπι και είναι πάντα σημαντικό. Είμαστε πιο κοντά στο να πετύχουμε έναν από τους στόχους μας και πρέπει να δουλέψουμε όπως δουλεύουμε μέχρι τώρα. Γνωριζόμαστε με την ΑΕΚ και είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες, όλα τα ματς που έχουμε παίξει με την ΑΕΚ είναι ωραία παιχνίδια, αλλά εμείς είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Για το μέταλλο που βγάζει ο ΠΑΟΚ: «Ήταν δύσκολη όλη η χρονιά, νομίζω ότι βρήκαμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να μπουν να βοηθήσουν. Φαίνεται ότι είμαστε πιο δεμένοι και χαίρομαι για αυτό και αυτό το αποτέλεσμα βγαίνει στα παιχνίδια».

Για τις νίκες στα ντέρμπι: «Οι νίκες πάντα φέρνουν αυτοπεποίθηση, από την αρχή που ήρθε ο Πάμπλο Γκαρσία παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά δεν κερδίζαμε τα παιχνίδια, έχουμε βρει πλέον τον τρόπο να κερδίζουμε και αυτό το έχουμε δείξει στα τελευταία παιχνίδια, αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση και φαίνεται στα αποτελέσματα».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια με τον Πάμπλο και έχουμε μια καλή και όμορφη σχέση, είναι προπονητής μου και τον σέβομαι. Με πιστεύει και εγώ τον πιστεύω, όλοι οι παίκτες πλέον τον πιστεύουν και αυτό το δείχνουμε στα παιχνίδια μας. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τον Πάμπλο. Ήρθα μικρός στον ΠΑΟΚ και είχε πολλούς παίκτες με προσωπικότητα και έμαθα πάρα πολλά από αυτούς και πλέον θέλω και εγώ με την σειρά μου να βοηθήσω τους νέους παίκτες».

Για τις 241 εμφανίσεις του με την φανέλα του ΠΑΟΚ: «Δεν μετράω συμμετοχές, δεν μετράω γκολ, τώρα πρόσφατα το διάβασα ότι θέλω 11 συμμετοχές για να πιάσω τον μεγάλο Νέτο Γκουερίνο, είναι ωραίο να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να μπορώ να παίξω ακόμη 12 παιχνίδια αφού έχω για ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, αλλά θέλω να βελτιώνεται κάθε ημέρα η ομάδα και να κερδίζει τίτλους».

...................................

Για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τις ευκαιρίες που πήρε από τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και την αναμέτρηση με τον Άρη μίλησε ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά, ήρθαμε εδώ είμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι».

Για την αλλαγή συστήματος: «Δουλεύουμε κάθε ημέρα σε όλα τα κομμάτια και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Είχαμε ξεκινήσει με αυτό το σύστημα και με τον προηγούμενο προπονητή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να δουλεύεις με ότι σου δίνεται».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Αυτό που έπρεπε να είχαμε κάνει ήταν να μην χάναμε τα παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσουμε, είμαστε πολύ κοντά στη δεύτερη θέση και είμαστε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Για το τι του αφήνει η φετινή σεζόν: «Μου αφήνει εμπειρίες. Πάντα δουλεύουμε σκληρά και όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες πρέπει να είσαι έτοιμος στο 100%».

Για το ματς με τον Άρη: «Είναι ένας καλός αντίπαλος αλλά θα μπούμε δυναμικά μέσα με την ίδια νοοτροπία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4