Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

31 Δεκεμβρίου 2020

Φιλική νίκη επί του Αχιλλέα Τριανδρίας (1977)

Σαν σήμερα στις 31/12/1977, ημέρα Σάββατο, ο ΠΑΟΚ έδωσε στην Τούμπα φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Αχιλλέα Τριανδρίας, τον οποίον νίκησε εύκολα με 7-0 … 

Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό που έδινε ομάδα του ΠΑΟΚ την ίδια μέρα στην Τούμπα, καθώς προηγήθηκε αυτό με την ΑΕ Αμπελοκήπων, στο οποίο ο Δικέφαλος αγωνίστηκε με ερασιτέχνες παίκτες. 

Ο Λάκης Πετρόπουλος απέναντι στην ομάδα της Τριανδρίας, παρέταξε βασικούς παίκτες ώστε να δει την αγωνιστική τους ετοιμότητα, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα που ακολουθούσε στις 8/1. 

Το σκορ άνοιξε στο 1’ ο Άγγελος Αναστασιάδης, με φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και λίγο αργότερα ο Γούναρης παίζοντας το 1-2 με τον Κούδα, έγραψε το 2-0. 

Το 3-0 έγινε από τον Κωστίκο με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, για να έρθει στη συνέχεια ο Αναστασίαδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να σημειώσει το 4-0, σκορ με το οποίο τελείωσε το α’ ημίχρονο. 

Στην επανάληψη, δύο γκολ του Ορφανού και ένα του Κούδα διαμόρφωσαν το τελικό 7-0. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τους Κερμανίδη και Λυγνάδη. 

Τα όσα είπε ο Λάκης Πετρόπουλος στους παίκτες του πριν το ματς: «Με το αργό ποδόσφαιρο και τις πολλές μπαλιές που αλλάζετε, γυρνάτε το άθλημα πολλά χρόνια πίσω. Εσείς οι παίκτες του ΠΑΟΚ παίζατε γρήγορο ποδόσφαιρο πριν από πέντε χρόνια. Εγώ σαν προπονητής του Ολυμπιακού, είχα τρεις μόνο ήττες και αυτές από εσάς! Κι όλα αυτά γιατί παίζατε γρήγορα».

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Γουγουτσάς, Γούναρης, Ιωσηφίδης, Αποστολίδης Κ., Πέλλιος, Αναστασιάδης (Παθιακάκης), Κούδας, Σαράφης, Ορφανός, Κωστίκος, Κερμανίδης (Γκουερίνο).

Αχιλλέας Τριανδρίας: Σκούνας (Αλμπανίδης), Κωνσταντίνου, Γκίνης, Σερβετάς, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Γιαννίκας, Τριφτόπουλος, Τερίτης, Ντένης, Λυγνάδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4