Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Νοεμβρίου 2020

Ήττα ΚΑΙ στη Βουδαπέστη από την Βίντι (2018)

Σαν σήμερα στις 8/11/2018, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Βουδαπέστη την ουγγρική Βίντι, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, της περιόδου 2018-2019....
 
Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από δοκάρια, στην άμυνα τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, αμυντικά χαφ τους Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά οι Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς. 

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα η οποία στο πρώτο μισό του ημιχρόνου έλεγξε τον ρυθμό της αναμέτρησης περιορίζοντας τους Ούγγρους σε παθητικό ρόλο, χωρίς όμως να φτάσει στη δημιουργία φάσεων που θα ανησυχούσαν ιδιαίτερα τον Κόβασιτς και γενικότερα την άμυνα των γηπεδούχων. 

Ζαμπά και Λημνιός δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα της Βίντι από τα πλάγια, ούτε και ο Ελ Καντουρί από τον άξονα και έτσι το διάστημα της καλής κυκλοφορίας της μπάλας από τον ΠΑΟΚ πέρασε ανεκμετάλλευτο. 

Οι γηπεδούχοι βγήκαν από το καβούκι τους μετά το 30ό λεπτό, χωρίς και αυτοί να φτάσουν σε κάποια καλή στιγμή, με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Μιλάνοφ στην εκπνοή του ημιχρόνου, που πέρασε άουτ. 
Το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 50ό λεπτό από τον Μιλάνοφ με κεφαλιά μετά από σέντρα που βγήκε από τα αριστερά, σε μια φάση στην οποία κοιμήθηκε η άμυνα και το πληρώσαμε! 

Ο Λουτσέσκου πέρασε διαδοχικά στο ματς τους Μπίσεσβαρ, Άκπομ, Ουάρντα, χωρίς η ομάδα να καταφέρει να φτάσει ούτε στην ισοφάριση! 

Ουσιαστικά η μόνη φάση που ο τερματοφύλακας της Βίντι απειλήθηκε ήταν ένα σουτ του Βέρνμπλουμ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που πέρασε άουτ! Από εκεί και πέρα το απόλυτο τίποτε... 

Ο Λουτσέσκου δεν ήταν άμοιρος ευθυνών για την εικόνα της ομάδας, καθώς και στα δύο ματς με τους Ούγγρους προβλημάτισαν οι επιλογές του!  

Οι συνθέσεις: 

Βίντι: Κόβασιτς, Βινίσιους, Φιόλα, Χάτζιτς, Χούστι (66' Κόβατς), Νεγκό, Πατκάι, Στόπιρα, Γιουχάι, Σέποβιτς (77' Χότζιτς), Μιλάνοφ (57' Νικόλοφ). 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί (63' Άκπομ), Λημνιός (60' Μπίσεσβαρ), Ζαμπά (70' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς. 

................................................... 

O τεχνικός του Δικεφάλου για το παιχνίδι της Βουδαπέστης και τις επιλογές που έκανε στην σύνθεση της ομάδας... 
Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε: 

Για τις μηδέν τελικές στην εστία και την επιλογή του Ελ Καντουρί στην ενδεκάδα: «Το παιχνίδι ήταν πολύ περίπλοκο. Η Βίντι πήγε το παιχνίδι στη φυσική κατάσταση αμύνθηκε καλά και εμείς σε δύο παιχνίδια δεν καταφέραμε να κάνουμε κάποια αξιόλογη φάση. Ο Πέλκας γνωρίζετε πως έπαιξε πολλά παιχνίδια σερί, είναι επιβαρυμένος, ήταν μια ευκαιρία να φρεσκαριστεί λίγο. 

Ελπίζουμε να επανέλθει σε καλύτερες εμφανίσεις. Δεν νομίζω πως πρέπει να σταθούμε σε έναν παίκτη. Παίξαμε με δύο επιθετικούς, με τη μπάλα κάτω. Ο αντίπαλος νομίζω μας ξεγέλασε. 

Ανοίξαμε το παιχνίδι, παίξαμε από τα πλάγια αλλά και πάλι δεν απειλήσαμε. Ειλικρινά μιλώντας έχουμε τεράστια διαφορά ποιότητας. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε η άλλη ομάδα αμύνεται και προσπαθεί να πάρει ότι μπορεί από τις αντεπιθέσεις». 

Για τον κακό ΠΑΟΚ στο Europa League συγκριτικά με το πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω τι να πω. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να προσπαθείς να ανοίξεις ομάδες και να μην τα καταφέρνεις. Για την θέληση δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και φορές που δεν λειτουργούν όλα υπέρ σου». 

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν έκανε φάση με τη Βίντι και αν χάθηκε η πρόκριση: «Για την πρόκριση περιμένετε. Υπάρχουν δύο ακόμα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή η ΜΠΑΤΕ έχει ελπίδες παίζει στην έδρα της θα δούμε. Προσπάθησα να δώσω όλες τις εξηγήσεις. Είχαμε τον έλεγχο το είπα και πάλι τα δοκιμάσαμε όλα μέσα στο γήπεδο. Μερικές φορές όμως δεν μπορείς να πάρεις όσα θέλεις. Στη Θεσσαλονίκη στην πρώτη φάση που δεχτήκαμε φάγαμε γκολ και μετά έσβησε ο διακόπτης». 

Για το πώς δηλώνει ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του από τη στιγμή που δεν έκανε φάσεις: «Είπα είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου; Είναι διαφορετικό να προσπαθείς και διαφορετικό να επιτυγχάνεις. Προσπαθώ να βρω εξήγηση, αλλά είναι δύσκολο. Είπα ότι προσπάθησαν. 

Είπα πως η ήττα της Τούμπας είναι δική μου ευθύνη. Σήμερα δεν μπορώ να πω κάτι. Προσπάθησαν ομαδικά, πιο ατομικά. Η Βίντι μας μπλόκαρε σε όλους τομείς. Προσπαθήσαμε με τρία δεκάρια, με δύο επιθετικούς. Υπάρχει μεγάλη θέληση για το πρωτάθλημα, αλλά και η Ευρώπη είναι διοργάνωση που μας ενδιαφέρει εξίσου». 

Για το αν θεωρεί τη Βίντι καλύτερη ομάδα: «Κέρδισαν δύο παιχνίδια. Η ποιότητα είναι υπέρ μας. Αλλά μας κέρδισαν. Αν πάρουμε τα αποτελέσματα είναι δικό μου λάθος. Σε άλλες συνθήκες αν παίζαμε έξι παιχνίδια ενδεχομένως κερδίζαμε και τα έξι». 

Για τους Μάτος και Τόσκα: «Ο Μάτος δεν θα παίξει την Κυριακή. Με τον Μάτος και τους υπόλοιπους κερδίσαμε άλλα παιχνίδια. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε παραπάνω πράγματα σήμερα». 

…………………………………………………. 

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ τοποθετήθηκε για την κακή αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς στη Βουδαπέστη... 
Αναλυτικά ο Σουηδός μέσος του Δικεφάλου τόνισε: 

«Το παιχνίδι έμοιαζε αρκετά με το πρώτο που παίξαμε στην Τούμπα. Ο αντίπαλος μας έκατσε πιο πίσω, αμύνθηκε σωστά, εμείς κάναμε ένα λάθος σε μια φάση και δεχτήκαμε δυστυχώς το γκολ. 

Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχουμε καλύτερη υπομονή ώστε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, δεν το καταφέραμε στην εξέλιξη του αγώνα με αποτέλεσμα να μην σκοράρουμε». 

…………………………………………………… 

Ο Άνχελ Κρέσπο μίλησε για το σημερινό κακό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Βίντι... 
Αναλυτικά τόνισε: 

Για τη εικόνα του ματς: «100 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Μετά το γκολ είχαμε πρόβλημα να βρούμε χώρους και αυτό συνέβη και στα δύο ματς. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, οπότε θα προσπαθήσουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση. Η Βιντι βρήκε το γκολ και εμείς πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να αρχίσουμε να σκοράρουμε σε τέτοια ματς».

Για τη συνέχεια: «Έφτασα τις 100 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και θέλω να καταγράψω περισσότερες. Είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να βοηθάω την ομάδα και εντός και εκτός γηπέδου. Την Κυριακή είναι σημαντικό ματς για εμάς και πρέπει να κερδίσουμε...» 
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4