Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Νοεμβρίου 2020

Τζήλος και Ατρόμητος σταμάτησαν τον ΠΑΟΚ! (2018)

Σαν σήμερα στις 3/11/2018, για την 9η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας με τον Ατρόμητο ... 

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι, πληρώνοντας το κακό του ξεκίνημα στην επανάληψη, δείχνοντας διάθεση σε εκείνο το χρονικό σημείο να διαχειριστεί το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου και όχι να "σκοτώσει" τον αντίπαλο! 

Ο Λουτσέσκου παράταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια - Κρέσπο - Βαρέλα - Μάτος, αμυντικά χαφ οι Βέρνμπλουμ - Κάνιας, μεσοεπιθετικά οι Ζαμπά - Ελ Καντουρί - Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς. 

Στο 24ο λεπτό ο Ουγκράι σούταρε από πολύ μακριά με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι μας και να περνάει άουτ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Τζήλος έκλεισε τα μάτια, μη καταλογίζοντας πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Καντουρί από τον Στρούγγη! 
Ο ΠΑΟΚ έλεγχε το παιχνίδι και στο 40ό λεπτό βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα των γηπεδούχων με τον Κρέσπο να εκτελεί τον Μέγερι με σουτ από το ύψος του πέναλτι και να κάνει το 0-1. 

Με την έναρξη της επανάληψης κατά ένα πολύ περίεργο τρόπο ο ΠΑΟΚ έδωσε γήπεδο στον Ατρόμητο, χωρίς είναι η αλήθεια να απειληθεί ιδιαίτερα, ενώ στο 66ο λεπτό, χάθηκε τεράστια ευκαιρία από τον Ζαμπά, ο οποίος μετά από γύρισμα του Ελ Καντουρί, από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ! 

Έξι λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ του Ουγκράι και από εκείνο το σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ μπροστά στο ενδεχόμενο της πρώτης βαθμολογικής απώλειας, βγήκε στην επίθεση, όμως οι πολύ καλές μας ευκαιρίες πήγαν στα σκουπίδια! 

Βέρνμπλουμ στο 84', Πρίγιοβιτς στο 87' από εξαιρετικές θέσεις αστόχησαν και κάπως έτσι ήρθε η πρώτη βαθμολογική μας απώλεια σε εκείνο το πρωτάθλημα! 
Οι συνθέσεις: 

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Στρούγγης (46' Ενσικουλού), Ρισβάνης, Μπουσούλαζιτς, Μάντσον, Ουγκράι, Μπρούνο (87' Ούμπιντες), Μούγιακιτς (46' Κωτσόπουλος). 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ζαμπά (76' Πέλκας), Ελ Καντουρί (81' Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (67' Λημνιός), Πρίγιοβιτς. 

................................................. 

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στη σημερινή αναμέτρηση Χοσέ Κρέσπο, δήλωσε μετά τη λήξη... 
Για το γκολ που πέτυχε: «Δεν έχει σημασία ποιος πετυχαίνει το γκολ, αλλά να κερδίζουμε. Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω. Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο και πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε». 

Για το τι έφταιξε και δεν νίκησε ο ΠΑΟΚ: «Είναι πολλά πράγματα που πήγαν λάθος σήμερα. Μετά το γκολ χάσαμε πολλές ευκαιρίες και παίξαμε υπεροπτικά. Έχουμε κάποια προβλήματα όταν παίζουμε εκτός έδρας και πρέπει να τα διορθώσουμε αυτά τα θέματα, αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα». 

………………………………………….. 

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για την ισοπαλία στο Περιστέρι, αφήνοντας αιχμές για τις διαιτητικές αποφάσεις του Τζήλου... 
Αναλυτικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε: 

Για την εικόνα του αγώνα: «Χάσαμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο ματς. Χάσαμε ευκαιρίες και στο 0-1 και στο 1-1 και αυτό μας στοίχισε. Χωρίς να κάνω μεγάλη ανάλυση, δεν μας έδωσαν ένα πέναλτι. Τα λάθη και οι ευκαιρίες έφεραν αυτό το αποτέλεσμα στον αγώνα». 

Για το ότι στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε κυριαρχικά στον αγωνιστικό χώρο: «Ο Ατρόμητος μπήκε πιο επιθετικά από εμάς επειδή ήταν πίσω στο σκορ και ήταν φυσιολογικό αυτό. Αλλά και εμείς χάσαμε ευκαιρίες για να σημειώσουμε το δεύτερο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Αν σκοράρεις κερδίζεις». 

Για το γεγονός ότι δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής: «Έχω τιμωρηθεί για πράγματα τα οποία έχω πει. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά είχαμε δυο κρίσιμα λάθη. Στο πέναλτι πάνω στον Ελ Καντουρί και νωρίτερα στο λανθασμένο οφσάιντ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ομάρ. Είναι σημαντικά και τα δυο αλλά οφείλουμε και εμείς να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή». 

Για το ότι σταμάτησε ένα νικηφόρο σερί: «Όταν χάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες δεν μπορείς να πεις ότι δεν είσαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Υπάρχουν στιγμές που ελέγχεις τον αγώνα κάποιες άλλες που ο αντίπαλος σε αναγκάζει να γυρίσεις πίσω. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. 

Ο ΠΑΟΚ άξιζε να φύγει νικητής από το γήπεδο. Με μια καθαρή και δίκαιη νίκη. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι δυο φάσεις του Ελ Καντουρί έπαιξαν ρόλο. Τελικώς ήρθε αυτή η ισοπαλία αλλά μη ξεχνάτε ότι φεύγουμε αήττητοι από την έδρα του δεύτερου της βαθμολογίας. Ο Ατρόμητος έχει δυνατή νοοτροπία, δεν τα παρατά ποτέ». 

Για το ότι τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ τα έχει δεχθεί μέσα από την περιοχή με διαγώνια σουτ: «Μπορεί η εκτέλεση να είναι η ίδια, αλλά είναι αποτέλεσμα διαφορετικών ενεργειών και τα τρία αυτά γκολ που έχουμε δεχθεί. Είχαμε συνοχή αλλά δεν λειτουργήσαμε τέλεια. Αλλά και ο αντίπαλος έχει ποιοτικούς παίκτες. Για παράδειγμα ο παίκτης του Ατρομήτου είναι ένας ποιοτικός παίκτης». 

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει βατό πρόγραμμα στη συνέχεια: «Δεν συμφωνώ πως έχουμε βατό πρόγραμμα. Συνεχίζουμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία ματς την εβδομάδα, δεν έχουμε χρόνο. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο, μπορείς να συναντήσεις προβλήματα. Θα πρέπει να αντιδράσουμε σωστά να μην χαλαρώσουμε και να είμαστε εξίσου δυνατοί». 
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4