Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Νοεμβρίου 2020

Απαράδεκτη εμφάνιση σε κομβικό ματς! (2016)

Σαν σήμερα στις 3/11/2016, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα από την Καραμπάγκ με 0-1 ... 

Μπροστά σε περίπου 12.000 οπαδούς του ο Δικέφαλος έχοντας εξαφανισμένους βασικούς του παίκτες γνώρισε την ήττα από τους Αζέρους και πλέον το μέλλον του στη διοργάνωση διαγράφεται πολύ σκοτεινό! 

Ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς, Τζαβέλλα, Βαρέλα, Μάτος στην άμυνα, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ στη μεσαία γραμμή και Μυστακίδη, Αθανασιάδη, Ροντρίγκες επίθεση. 
Το πρώτο μισό του παιχνιδιού, κύλησε χωρίς να υπάρχουν συγκινήσεις μπροστά στα δύο εστίες, σε ένα παιχνίδι, το οποίο εκεί που πήγαινε να αποκτήσει ρυθμό εκεί τον έχανε, κυρίως εξαιτίας λαθών, που γινόταν στη μεσαία γραμμή. 

Οι Αζέροι καλά οργανωμένοι στην άμυνα, έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Sehic, την ώρα που ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να παίξει κυρίως από τον άξονα και λιγότερο από τις πτέρυγες... 

Ο Δικέφαλος είχε την κατοχή της μπάλας, όπως άλλωστε συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια του, ήταν όμως φλύαρος και χωρίς ουσία στο παιχνίδι του. Η ομάδα έβγαζε ενέργεια στη μεγαλύτερη διάρκεια του 45λεπτου, όμως φαινόταν πως κάτι της έλειπε ώστε να φτάσει σε καλές τελικές και να απειλήσει! 

Οι καλύτερες στιγμές του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο καταγράφηκαν στο 10ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα ο Μυστακίδης, το γυριστό του Κλάους πέρασε άουτ και στο 22ο λεπτό, όταν πολύ καλό σουτ του Μυστακίδη στην κίνηση το απέκρουσε σε κόρνερ ο Sehic. 

Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ φάνηκε να έχει διάθεση να γίνει πιο πιεστικός, αλλά στο 69ο λεπτό, στην πρώτη επίθεση της Καραμπάγκ στην επανάληψη, ο Michel με αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σκόραρε, σημειώνοντας το γκολ που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους!!! 
Στα λεπτά που ακολούθησαν η αντίδρασή μας ήταν όλο κι όλο ένα σουτ του Περέιρα στο 85', μετά από καλό γύρισμα του Λέοβατς! 

Από εκεί και πέρα το απόλυτο ΤΙΠΟΤΕ! Η ομάδα που απείλησε σε 1-2 περιπτώσεις ήταν η Καραμπάγκ, με τον ΠΑΟΚ να αποδοκιμάζεται όταν ο "περίεργος" Σκωτσέζος ρέφερι σφύριξε για τελευταία φορά στο ματς! 

Πλέον η Καραμπάγκ έφτασε τους 7 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ έμεινε στους τέσσερις και απέμεναν δύο παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ο όμιλος. 

Μαθηματικές ελπίδες υπήρχαν, αλλά η Καραμπάγκ πήρε από τον ΠΑΟΚ σε δύο ματς 6 ολόκληρους βαθμούς και έγινε ξαφνικά το φαβορί για την πρόκριση! 
Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ (81' Σακχόφ), Κάνιας, Μπίσεσβαρ (73' Τιάμ), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Μυστακίδης (60' Περέιρα). 

Qarabağ FK: Sehic, Garayev, Medvedev, Ndlovu (76' Reynaldo), Muarem (87' Ismayilov), Sadygov, Amirguliyev (64' Michel), Almeida, Agolli, Huseynov, Quintana. 

................................................... 

Ο τεχνικός του Δικεφάλου απέδωσε στην κόπωση κάποιων ποδοσφαιριστών του το αρνητικό σημερινό αποτέλεσμα... 
Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε: 

Για την εικόνα του ματς: «Μέχρι τη φάση του γκολ δεν μας απείλησε καθόλου δεν δημιούργησαν φάσεις. Είχαμε τον έλεγχο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο μέχρι το γκολ εμείς είχαμε την κατοχή. Γνωρίζαμε ότι είναι καλοί στην κόντρα επίθεση. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε γι' αυτό. 

Δυστυχώς σε μια φάση αργήσαμε στην επιστροφή κι ίσως να κάνουμε ένα επαγγελματικό φάουλ που χρειαζόταν και δεχθήκαμε ένα γκολ. Αν έχουμε ελπίδες γιατί υπάρχουν άλλοι έξι βαθμοί. Δεν εξαρτάται από εμάς. Αλλά θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτά που κάναμε στα τελευταία δύο παιχνίδια». 

Για το αν διαπίστωσε έλλειψη πάθους από τους παίκτες του: «Η ομάδα έδειξε πάθος, προσπάθησε. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος ήταν αδιάφορος. Οι παίκτες προσπαθήσανε. Βέβαια στο τελευταίο 20λεπτο φάνηκε ότι υπήρχε κούραση, την Κυριακή είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αρκετοί παίκτες δεν είχαν δυνάμεις. Προσπαθήσαμε να κάνουμε επιθέσεις και ο αντίπαλος περίμενε. 

Υπήρχαν αρκετοί χώροι στις κόντρα επιθέσεις γι' αυτούς. Βέβαια κάναμε και καλές επιστροφές. Αλλά στο τελευταίο 20λεπτο ιδιαίτερα μετά το γκολ, φάνηκε κούραση όταν προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Τους δώσαμε περισσότερο χρόνο και δημιούργησαν μετά και κάποιες άλλες φάσεις. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θέλανε οι παίκτες, αλλά δεν τα καταφέραμε κι αυτό μας πληγώνει». 

Για το αν προβληματίζεται από το ενδεχόμενο να μείνει ο Δικέφαλος εκτός στόχων από νωρίς στη σεζόν: «Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Το επόμενο ματς είναι σε τρεις μέρες και πρέπει να ξεκουραστούμε και να αντιδράσουμε. Να πάρουμε μια νίκη εκτός έρας κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Κάποιες φορές πετυχαίνουμε, κάποιες όχι. Δεν με τρομάζει, και στο επόμενο παιχνίδι στόχος να νικήσουμε». 

Για τις λίγες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία ματς: «Προσπαθούν να μας διαβάσουν, όπως κι εμείς τον αντίπαλο. Οι στημένες φάσεις αν βγαίνουν ή όχι; Και σήμερα βγήκανε μια-δυο φάσεις. Επίσης, σήμερα είχαμε 2-3 φάσεις το πρώτο ημίχρονο. Στο προηγούμενο ματς, ήταν ντέρμπι δεν μπορείς να κάνεις φάσεις. Δεν είναι νορμάλ σε κάθε ματς όσες φάσεις κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Κάποιες φορές και από τις δύο φάσεις θα βάλεις γκολ». 

Για ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση: «Πρέπει να βρούμε λύση να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε. Όσο για μεταγραφές τον Ιανουάριο, έχουμε ακόμη δύο μήνες και θα προσπαθήσουμε με τους παίκτες που έχουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται». 

Για τη μη χρησιμοποίηση του Μαλεζά: «Ο Στέλιος έχει κάνει τελευταία τρία 90λεπτα, με Ολυμπιακό, Λάρισα και ΑΕΚ. Έχω τέσσερις καλούς αμυντικούς κι επέλεξα σήμερα να παίξουν άλλοι δύο. Σε αυτά τα παιχνίδια επειδή υπάρχουν πολλά, πρέπει να αλλάζεις τους παίκτες γιατί έρχεται και η κούραση, όπως φάνηκε σε άλλους ποδοσφαιριστές σήμερα». 

………………………………………… 

O Γιώργος Τζαβέλλας ανέλυσε τα αίτια της ήττας απέναντι στην Καραμπάγκ... 
Αναλυτικά τόνισε: 

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν ήμασταν καλοί. Θα είναι ψέματα να σας πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό παίξαμε. Πρέπει να το συζητήσουμε μεταξύ μας, γιατί πάνω σε αυτή την κατεύθυνση δεν μπορούμε να συνεχίσουμε». 

Για την Καραμπάγκ: «Νομίζω η Καραμπάγκ δεν είχε ευκαιρίες, αλλά ήταν μια ομάδα που προσπάθησε να πατήσει την μπάλα κάτω. Δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε. Κάτι δεν κάναμε σωστά και πρέπει να το βρούμε». 

Για τη συνέχεια στο Europa League: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για μας. Θα πρέπει να πάμε στην Ιταλία να διεκδικήσουμε κάτι. Έχουμε μείνει πίσω». 

………………………………………… 

Ο εκ των διακριθέντων της αναμέτρησης Χοσέ Κάνιας τοποθετήθηκε μετά τη λήξη... 
Αναλυτικά ο Ισπανός μέσος του Δικεφάλου επισήμανε: 

«Συνέβη αυτό που δε θέλαμε... Χάσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο, δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξέρω τι έγινε, είχαμε και πάλι τον έλεγχο, δεχτήκαμε ένα γκολ όμως. Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο αλλά νομίζω δεν αξίζαμε την ήττα». 

………………………………………….. 

O Nτιέγκο Μπίσεσβαρ στάθηκε στις δηλώσεις του στην αμυντική τακτική που ακολούθησε η Καραμπάγκ στο παιχνίδι... 
Αναλυτικά: 

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Φαίνεται από τα στατιστικά. Ο αντίπαλος ήρθε για να αμυνθεί. Το έκανε καλά. Εμείς ήμασταν καλοί μέχρι την τελική πάσα. Ο αντίπαλος με μια μικροευκαιρία έκανε το γκολ. Έτσι είναι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρέπει να πάρουμε το μάθημα και να βελτιωθούμε. 

Έκανα κι εγώ κάποια λάθη όταν προσπάθησα να περάσω κάποιες πάσες. Έχει να κάνει με τον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλος. Η Καραμπάγκ έπαιξε άμυνα και μας οδηγούσε στα λάθη. Πρέπει να το δουλέψουμε, γιατί αυτό το χαρακτηριστικό το βρίσκουμε μπροστά μας και στο ελληνικό πρωτάθλημα». 

Mε δύο αγωνιστικές πλέον να απομένουν για να ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων η κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής είχε ως εξής: 

Φιορεντίνα 10 

Καραμπάγκ 7 

ΠΑΟΚ 4 

Σλόβαν Λίμπερετς 1 

Επόμενη αγωνιστική 24/11 

Φιορεντίνα-ΠΑΟΚ
Σλόβαν-Καραμπάχ 


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4