Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Οκτωβρίου 2020

Διπλό πρόκρισης αλλά με το ... στανιό! (2017)

Σαν σήμερα στις 25/10/2017, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πολύ δύσκολα στην Καλαμαριά τον Απόλλωνα Πόντου με 0-1 ...

Ο Λουτσέσκου παρέταξε τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζά, Δεληγιαννίδη, Σάκχοφ, Κάνιας αμυντικά χαφ, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Πέλκας στη μεσαία γραμμή και στην κορυφή της επίθεσης τον Μακ. 

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του απέναντι σε έναν αντίπαλο που κλείστηκε και δημιούργησε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, κυρίως από τα δεξιά... 

Έτσι στο 9ο λεπτό, ο Λημνιός βρέθηκε σε πολύ καλή θέση για γκολ μετά από λάθος της άμυνας του Απόλλωνα, αλλά σούταρε αναιμικά και απέκρουσε ο Καλογεράκης! 

Έξι λεπτά αργότερα, και πάλι ο Λημνιός, δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, όταν το σουτ του το απέκρουσε ο Καλογεράκης! Στο 18ο λεπτό, τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Μάτος, το πλασέ του το απέκρουσε ο Καλογεράκης, ο οποίος για άλλη μια φορά έσωσε την ομάδα του από δύσκολη κατάσταση! 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ουσιαστικά στο 39', όταν ο Πασχαλάκης απέκρουσε το σουτ του Χασομέρη, σε ένα διάστημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε με την απόδοσή του και έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να βγάλουν τελικές και από εκεί που ήταν 1-5, να κλείσουν το 45λεπτο ... 6-5! 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην επανάληψη παίζοντας ψηλά, κέρδισε 3-4 κόρνερ που πέρασαν όλα ανεκμετάλλευτα, ενώ σταδιακά ο Απόλλωνας ισορρόπησε και πάλι, με τους παίκτες μας να κάνουν κάποια φτηνά λάθη κυρίως στη μεσαία γραμμή... 

Πολλά τα λάθη σε όλες τις γραμμές μας και στην επανάληψη, με τον Λουτσέσκου να περνάει στο ματς τους Κάμπς, Βιεϊρίνια, Πρίγιοβιτς και τον ΠΑΟΚ να φτάνει στο γκολ στο ... 90ό λεπτό με τον Μακ, ένα γκολ που έφτανε για να πάρει μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που δεν κλείστηκε και πάλεψε μέχρι το τέλος. 

Μάλιστα μετά το γκολ του ΠΑΟΚ, στο 94' ο Ν' Λουντούλου βγήκε στην πλάτη της άμυνάς μας αλλά το τελείωμά του ήταν κακό και ο Πασχαλάκης μπλόκαρε, γλιτώνοντάς μας από το έμφραγμα! 
 
Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς, όχι απλά δεν άρεσε αλλά ... προβλημάτισε! Παρά το ότι αγωνίστηκαν αρκετοί βασικοί η ομάδα δεν έπεισε! 

Στο τέλος του αγώνα ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο θύμισε στους ακριβοπληρωμένους παίκτες πόσο βαριά είναι του ΠΑΟΚ η φανέλα και όποιος δεν μπορεί να πάει στα ...
Οι συνθέσεις : 

Απόλλων Πόντου: Καλογεράκης, Αμανατίδης, Καλί (46' Σαμαράς), Καπίας, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Βεργώνης, Καλαϊτζίδης (75' Καλογέρης), Συμελίδης, Ν' Λουντούλου, Χασομέρης.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης (71' Πρίγιοβιτς), Σάκχοφ, Κάνιας, Λημνιός (60' Κάμπος), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (64' Βιεϊρίνια), Μακ. 

..................................................... 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το ματς στην Καλαμαριά, στάθηκε στην παρουσία των παιχτών που πέρασαν σαν αλλαγή στην επανάληψη και βοήθησαν στο να πάρει ο ΠΑΟΚ τη νίκη.
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας, δεν παίξαμε όπως έπρεπε δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε να μπούμε. Μας έλειψε η επιθετικότητα, ξέραμε ότι απέναντι στην Καλαμαριά θα είναι ένα τοπικό ντέρμπι, που θα υπάρχει και κίνητρο. Αν δεν αντιμετωπίσεις σωστά αυτά τα παιχνίδια τότε θα ξεκινήσεις να έχεις προβλήματα, αυτό συνέβη σε εμάς και αρχίσαμε να έχουμε πολύ μεγάλες αποστάσεις και αντί να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού προσπαθούσαμε συνεχώς να κάνουμε τελικές πάσες με αποτέλεσμα να έρχονται πολύ εύκολα οι μπάλες πίσω σε εμάς. 

Και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά για 15 λεπτά δώσαμε τον έλεγχο στην Καλαμαριά. Οι παίχτες που πέρασαν ως αλλαγή μπήκαν με κίνητρο και έδωσαν αυτήν την επιθετικότητα που θέλαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το μοναδικό καλό που κρατάμε από σήμερα είναι η νίκη, μία νίκη που μας δίνει την πρόκριση, έχοντας 6 πόντους και με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διαχειριστούμε το τελευταίο παιχνίδι".

Όσο για την ομάδα του Απόλλωνα είπε: "Έπειτα θα ήθελα να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα γιατί έπαιξαν ένα ωραίο ποδόσφαιρο, ξεκινώντας την ανάπτυξη τους από πίσω. Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα από την άλλη ομάδα και κατά την γνώμη μου και μία ισοπαλία θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα".
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4