Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Οκτωβρίου 2020

Σκόραρε κατά ριπάς στο φιλικό στην Κορυφή (1987)

Σαν σήμερα στις 8/10/1987, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Κορυφή, τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, που είχε στον πάγκο του τον Φιλώτα Πέλλιο …

Ο Δικέφαλος με τον Ολλανδό τεχνικό Τάις Λίμπρεχτς στον πάγκο του, παρατάσσοντας μια ενδεκάδα αποτελούμενη από ερασιτέχνες και επαγγελματίες, πήρε μια εντυπωσιακή νίκη με 12-0, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Ιορδανίδη που βρήκε δίχτυα πέντε φορές! 

Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας μας, σκεφτόταν να αντικαταστήσει στο επέομενο παιχνίδι πρωταθλήματος τον Μπάνον που είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Μιχάλη Ιορδανίδη, ο οποίος έδειχνε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση! 
Κοντά του σε απόδοση και ο Νίκολα Νίκιτς, ο οποίος εκτός από τα δύο όμορφα γκολ που σημείωσε, δημιούργησε άλλα τέσσερα με τις διεισδύσεις του. 

Τα άλλα πέντε γκολ για τον ΠΑΟΚ τα σημείωσαν οι: Σίγγας, Αλεξανδρίδης, Μήτογλου, Σαμολαδάς και Θεοδοσίου. 

Απουσίαζαν από την αναμέτρηση οι διεθνείς με την ανδρών Σκαρτάδος, Παπαϊωάννου, οι διεθνείς με την Ελπίδων Καρασαββίδης, Μπορμπόκης, Μαυρομάτης, καθώς και οι τραυματίες Αλαβάντας, Μπανιώτης, Καραγεωργίου, Μαλιούφας, Σερέτης, Καραβασίλης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τερζής (46’ Γκιτσιούδης), Τσουρέλας, Κατίκος, Κρυστάλης (46’ Ιωαννίδης), Σίγγας, Σαμολαδάς, Ρουσομάνης (46’ Μήτογλου), Θεοδοσίου, Ιορδανίδης, Αλεξανδρίδης, Νίκιτς.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4