Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά για τους πυρόπληκτους (2007)

Σαν σήμερα στις 9/9/2007, ο ΠΑΟΚ συμμετείχε σε τουρνουά που διοργανώθηκε στο ΟΑΚΑ, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές εκείνης της περιόδου … 

Στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης η ΑΕΚ και η ΑΕΛ ενώ τα παιχνίδια είχαν διάρκεια 45 λεπτών, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει καλά στοιχεία κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. 

Να σημειωθεί πως σε εκείνο το τουρνουά είχε καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο μας ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των αγώνων αρκέστηκε να σχολιάσει: «Είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, όμως η ομάδα έχει δυνατότητες». 

Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ στα δύο ματς που έδωσε, αναδείχτηκε ισόπαλος, 0-0 με τη Λάρισα και 1-1 με την ΑΕΚ.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα εισιτήρια, έφτασε στις 134.197,61ευρώ και οι τρεις ΠΑΕ εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση, για την ανταπόκριση του κόσμου και όχι μόνο. 
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρέθηκαν λίγοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν από κομμάτι των οργανωμένων της αθηναϊκής ομάδας (10-15 άτομα ήταν αυτοί που φώναξαν το γνωστό αντεθνικό), ενώ το υπόλοιπο γήπεδο αποδοκίμασε έντονα αυτήν την αντίδραση!

Στη συνέχεια στη θύρα 20 ανέβηκε ο Ποικιλίδης, ο οποίος κάλεσε τους φίλους του ΠΑΟΚ να δούνε το παιχνίδι από τα επίσημα, όπου τους περίμεναν οι πρόεδροι των δύο ΠΑΕ, Ζαγοράκης και Νικολαϊδης. Κάτι που τελικά έγινε ...
............................

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-1

Η αθηναϊκή ομάδα μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε στο ξεκίνημα 2-3 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον ΠΑΟΚ να ισορροπεί τον αγώνα μετά το 15'.  

Το σκορ άνοιξε στο 17' για την ΑΕΚ, όταν ο Μανού βγήκε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση, η μπάλα κόντραρε στον Ουντέζε και κατέληξε στα δίχτυα. 

Ωστόσο, η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ήρθε αμέσως στο επόμενο λεπτό (18'). Ο Κωνσταντινίδης έκανε τη σέντρα, ο Σάλμον έστρωσε με το κεφάλι και ο Ορφανός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία στο 32' να πάρει προβάδισμα με το σουτ του Κωνσταντινίδη μέσα από την περιοχή, που όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον Αραμπατζή.


Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ
(Φερέρ): Αραμπατζής, Ασκάρατε, Ζεράλδο Αλβες, Αμαραντίδης, Ράμος, Καφές, Ενσαλίβα, Ζούλιο Σέζαρ, Ντιούφ, Μανού, Μπλάνκο.

ΠΑΟΚ (Σάντος): Φερνάντεζ, Ουντέζε, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Κωνσταντινίδης (40' Αθανασιάδης), Βαγγελής, Γκονζάλες (22' Δελήμπασης), Ορφανός, Μουμίν (35' Πεχλιβάνης), Μπαϊάνο, Σάλμον. 

.................... 

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 0-0

Μοιρασμένο η κατοχή της μπάλας για τις δύο ομάδες, όμως η ΑΕΛ ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Σάντος): Φερνάντεζ, Μελίσσης, Κνολ, Κωνσταντινίδης, Σνάουτσνερ, Βαγγελής, Μουμίν, Γκονζάλες, Λάκης, Ιλιεφ, Βρύζας.

ΑΕΛ (Δώνης): Κηπουρός, Βενέτης, Φέρστερ, Μπουκουβάλας, Κατσιαρός, Βεργώνης, Πούτας, Γκίκας (25' Ιγκλέσιας), Κλέιτον (34' Πάρα), Λαμπρόπουλος, Κόζλεϊ.
 
Στο άλλο παιχνίδι του τουρνουά, η ΑΕΛ κέρδισε με 1-0 (με γκολ στο 23' του Κλέιτον) την ΑΕΚ και κατάκτησε την πρωτιά στο τουρνουά.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4