Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Αυγούστου 2020

Προβλημάτισε παρά την νίκη στην Κατερίνη (2007)

Σαν σήμερα στις 16/8/2007, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Κατερίνη τον Πιερικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2007-2008 … 

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, έχοντας στο πλευρό του 4.000 (!) οπαδούς του μες στο κατακαλόκαιρο, πήρε τη νίκη με 0-2, χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του! 

Οι παίκτες μας δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους (το αντίθετο μάλιστα!) αλλά αυτή τη φορά η ουσία συνόδευσε τις προσπάθειές τους και έτσι έφτασαν στην επικράτηση. 
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, συγκριτικά με αυτό που παρέταξε στον πρόσφατο φιλικό αγώνα στη Καστοριά. 

Εκτός του Φερνάντεζ, χρησιμοποίησε τους Μπαλάφα και Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας, αριστερά τοποθετήθηκε ο Γκονζάλες και δεξιά ο Αραμπατζής. Μουμίν και Βαγγελής είχαν ανασταλτικά καθήκοντα. 

Μπροστά από αυτούς έπαιξαν οι Μελίσσης (δεξιά), Μπαιάνο (αριστερά) και Χριστοδουλόπουλος (κέντρο), ενώ ο Αθανασιάδης ήταν ο μοναδικός προωθημένος. 

Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν αυτοί που πλησίασαν πρώτοι στο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Μασάδο δεν είχε ευτυχή για τον ίδιο κατάληξη. 

Το σκορ άνοιξε τρία λεπτά πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος, όταν ο Μπαλάφας έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από πάσα του Μπαϊάνο και δεν αστόχησε. 

Σε πέντε αλλαγές προχώρησε ο Γιώργος Παράσχος στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Μελίσσης-Μπαλάφας, δεξιά ο Σνάουτσνερ και αριστερά ο Χαραλάμπους. Ηλιάδης και Μουμίν είχαν ανασταλτικά καθήκοντα. 

Μπροστά τους έπαιξαν οι Κωνσταντινίδης (αριστερά), Γεωργιάδης (δεξιά) και Μπαιάνο (κέντρο), ενώ ο Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μοναδικός στην επίθεση. 

Στην επανάληψη ο Πιερικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά στο 90ό λεπτό, ο Δημήτρης Ορφανός ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 0-2, με κεφαλιά από κοντά. 

Οι συνθέσεις: 

Πιερικός: Σωτήροφ, Γκαρόζης (73’ Φιλίποφ), Μασάδο (46’ Βούκοβιτς), Χρήστου, Παέζ, Τασίδης, Τσιγιάννης, Δερμιτζόγλου (46’ Σερτζίνιο), Νοβακόφσκι (70’ Χατζηζήσης), Μαρτίνεζ, Περίγιο. 

ΠΑΟΚ (Παράσχος): Φερνάντεζ, Μελίσσης, Γκονζάλες, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Μπαϊάνο, Αραμπατζής, Μουμίν, Βαγγελής, Χριστοδουλόπουλος, Αθανασιάδης 

Δείτε εικόνες από τη δυναμική παρουσία του κόσμου στην πρωτεύουσα της Πιερίας




Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4