Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Αυγούστου 2020

Εντυπωσιακός ΠΑΟΚ σε φιλικό στην Έδεσσα (1972)

Σαν σήμερα στις 23/8/1972, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του σε φιλικό παιχνίδι στην Έδεσσα, τον Εδεσσαϊκό …

Ο Δικέφαλος με τον Λες Σάνον στον πάγκο του, πήρε τη νίκη με 1-4 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, παρά την απουσία των Κούδα – Φουντουκίδη. 

Το σκορ άνοιξε στο 24’ ο Παρίδης με σουτ από τα 20 μέτρα, μετά από συνδυασμό του με τον Σαράφη και πέντε λεπτά αργότερα ο Τερζανίδης με βολίδα από μακρινή απόσταση έκανε το 0-2. 

Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Δουμουσιάρη. 

Στο 56΄ο Εδεσσαίκός μείωσε σε 1-2 με γκολ του Δούπκαρη, με την μπάλα να βρίσκει στο σώμα του σκόρερ μετά από σουτ του Λαρίδη και να αλλάζει πορεία ξεγελώντας τον Σαββουλίδη. 

Στο 62’ ο Παρίδης με ωραία προσπάθεια έγραψε το 1-3, για να έρθει στο 79’ ο Αποστολίδης μετά από προσπάθεια του Βουζουνεράκη να διαμορφώσει το τελικό 1-4. 

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Τερζανίδης, Παρίδης, Σαράφης, Αποστολίδης, Βουζουνεράκης και από την ομάδα της Έδεσσας οι Καζαντζίδης, Γρηγοριάδης, Δούπκαρης, Λαρίδης. 

Οι συνθέσεις: 

Εδεσσαϊκός: Μουσελεμίδης, Καζααντζίδης, Παπασυμεών, Βαμβακάς, Γρηγοριάδης, Παπαχρήστου (38’ Καραπαναγιωτίδης), Κωστίδης (70’ Κεντζερίδης), Γιόλος (46’ Πανόπουλος), Δούπκαρης, Λαρίδης, Παρασκευόπουλος (46’ Τσότσος).

ΠΑΟΚ: Σαββουλίδης, Γούναρης, Μπέλλης, Ιωσηφίδης, Παπαδόπουλος, Τερζανίδης (83’ Παράσχος), Παρίδης, Σαράφης, Αποστολίδης, Μαντζουράκης (61’ Λάζος), Ασλανίδης, (46’ Βουζουνεράκης).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4