Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Ιουλίου 2020

Το είδαν «παρέα» με τον Μεγαλέξανδρο (2009)

Σαν σήμερα στις 30/7/2009, παρέα με το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου (στην παραλία), παρακολούθησαν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Νορβηγία με τη Βαλερένγκα, χιλιάδες οπαδοί της ομάδας μας ...
Από νωρίς ο χώρος στην παραλία της πόλης είχε φορέσει τα ασπρόμαυρα και ο κόσμος του Δικεφάλου φρόντισε να μετατρέψει το πλακόστρωτο της παραλίας σε ... Τούμπα! 

Αν και η απόφαση της προβολής του ματς σε γιγαντοοθόνη πάρθηκε λίγες μόνο ώρες πριν τη διεξαγωγή του, με το σχετικό "σύρμα" που έπεσε, ο κόσμος που εναγωνίως έψαχνε κάποιο τρόπο να δει το παιχνίδι πήγε μαζικά στην παραλία και αποζημιώθηκε στο έπακρο. 
Οι φωνές, τα συνθήματα και οι πανηγυρισμοί έδωσαν μια άλλη νότα στο ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα του Ιούλη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι εξαλείφθηκε η αγανάκτηση των φίλων της ομάδας απέναντι σε όλους αυτούς που αγνόησαν προκλητικά τον αγώνα και άφησαν το συνδρομητικό κανάλι να πάρει τα δικαιώματα από τη νορβηγική τηλεόραση, αδιαφορώντας τελείως για την τρέλα μας και το τεράστιο πάθος μας για την ομάδα που έχουμε βάλει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Καθηλωμένοι μπροστά στη γιγαντοοθόνη, χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, παρακολούθησαν με μεγάλη αγωνία την προσπάθεια των παικτών μας μέσα στο "Ούλεβααλ" και στο τέλος αποχώρησαν χωρίς παρατράγουδα με εμφανή τα σημάδια της ικανοποίησης στα πρόσωπά τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη Πέμπτη στις 9:45 στο γήπεδο της Τούμπας αυτή τη φορά...
Την ώρα που φεύγαμε με την παρέα από το πλακόστρωτο, ρίχνοντας μια τελευταία ματιά στο επιβλητικό άγαλμα ένα χαμόγελο ικανοποίησης φάνηκε ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του στρατηλάτη που έδειξε με τον τρόπο του να συμμετέχει και αυτός στο ασπρόμαυρο γλέντι!
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4