Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Ιουλίου 2020

Φιλική νίκη επί της Ζανκτ Πάουλι (2007)

Σαν σήμερα στις 29/7/2007, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του επί γερμανικού εδάφους τη Ζανκτ Πάουλι, την οποίαν κέρδισε με 2-3 … 

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, έφτασε στη νίκη χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Χριστοδουλόπουλος στο 6’ και 55’, καθώς και ο Βαγγελής στο 78’.
Υπό καταρρακτώδη βροχή ο ΠΑΟΚ και υπό το βλέμμα 400 φιλάθλων του επικράτησε με 2-3 της Ζανκτ Πάουλι στο τέταρτο φιλικό της ομάδας επί γερμανικού εδάφους που διεξήχθη στα προάστια του Αμβούργου. 

Το σύνολο του Γιώργου Παράσχου παρουσιάστηκε ακόμα καλύτερο από ότι στο χθεσινό του φιλικό με την Αρμίνια του Μπίλεφελντ και τόσο ο Ζαγοράκης όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που παρακολούθησαν το χθεσινό φιλικό έμειναν ικανοποιημένοι. 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6΄ όταν μετά από πάσα του Βρύζα στον Γκονζάλες ο Ισπανός με δυνατό διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1.

Οι Γερμανοί όμως απάντησαν και στο 22΄ με το σουτ του Μεγκλ το οποίο απέκρουσε ο Τοχούρογλου ενώ στο 31΄ ο Σνίτζλερ με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 που έμελλε να είναι και το σκορ του ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ είχε ένα εκρηκτικό εξάλεπτο. Στο 47΄ σουτ του Χριστοδουλόπουλου εξουδετέρωσε ο Βόργκερ, στο 48΄ κεφαλιά του Μπαϊάνο απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ζανκτ Πάουλι ενώ στο 51΄ ο Μπαϊάνο τροφοδότησε τον Χριστοδουλόπουλο ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Γερμανών κάνοντας το 1-2. 
Ο ΠΑΟΚ επέμεινε και στο 60΄ ο Βαγγελής με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή της Ζανκτ Πάουλι έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, με τους Γερμανούς να έγιναν απειλητικοί στο 72΄ με σουτ του Μπούργκολντ όπου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Γλύκου. 

Στο 76΄ ο Μπολ μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά ο Γλύκος βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε την μπάλα, για να γίνει στο 78΄ το 1-3 όταν ο Δελήμπασης πάσαρε στον Χριστοδουλόπουλο που με τη σειρά του άφησε στον Βαγγελή ο οποίος από το σημείο του πέναλτι με σουτ έκανε το 1-3. 

Τέλος στο 86΄ ο Πρόκοπ με κοντινό σουτ μετά από κόρνερ του Μπράουν μείωσε σε 2-3 διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Ζανκτ Πάουλι: Βόργκερ, Τζόι, Γκούνεσχ, Έγκερ (46' Πρόκοπ), Ρόδενμπαχ, Τακί, Μπρούνεμαν (46' Μπούργκολντ), Μπρουνς (67' Μπρόγκολτ), Μεγκλ, Μπολ, Σνίτζλερ (46' Μπράουν). 

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου (46' Γλύκος), Αραμπατζής, Γκονζάλες (46' Κωνσταντινίδης), Μαλεζάς, Χαραλάμπους (80' Πεχλιβάνης), Σνάουτσνερ (67' Δελήμπασης), Βαγγελής, Μουμίν (46' Ορφανός), Γεωργιάδης (46' Λάκης), Μπαϊάνο (75' Αθανασιάδης), Βρύζας (46' Χριστοδουλόπουλος). 

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου (46' Γλύκος), Αραμπατζής, Γκονζάλες (46' Κωνσταντινίδης), Μαλεζάς, Χαραλάμπους, Σνάουτσερ (Δελήμπασης), Βαγγελής, Μουμίν (46' Ορφανός), Γεωργιάδης (46' Λάκης), Μπαϊάνο (75' Αθανασιάδης), Βρύζας (46' Χριστοδουλόπουλος). 

O αγώνας με τη Ζανκτ Πάουλι σε εικόνες ...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4