Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Ιουλίου 2020

Λευκή ισοπαλία με την Αρμίνια Μπίλεφελντ (2007)

Σαν σήμερα στις 28/7/2007, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του επί γερμανικού εδάφους την Αρμίνια Μπίλεφελντ, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 … 

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του υπό το βλέμμα του Θοδωρή Ζαγοράκη και των υπολοίπων μελών της διοίκησης της ΠΑΕ παρουσιάστηκε δυνατός και ουσιαστικός, με καλή αμυντική λειτουργία και παράλληλα με βήματα προόδου πραγματοποιώντας έτσι μια πολύ καλή εμφάνιση, στο τρίτο του φιλικό επί γερμανικού εδάφους. 
Οι ΠΑΟΚτσήδες της Στουτγκάρδης τους τρέλαναν όλους! Πήγαν στο Μπίλεφελντ με το λεωφορείο της πρωταθλήτριας Γερμανίας τη σεζόν 2006-2007, ομάδα της Στουτγκάρδης! 
Ο Γιώργος Παράσχος κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ πραγματοποίησε νέες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα θέλοντας να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για το σύνολό του. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στο 6΄ ο Καμπάνταης έσπασε το τεχνητό οφ σάιντ της άμυνας του ΠΑΟΚ και αν και πέρασε και τον Φερνάντεζ δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 21΄ ήταν η πρώτη καλή ευκαιρία του ΠΑΟΚ όταν μετά τον άψογο συνδυασμός μεταξύ των Βρύζα και Χριστοδουλόπουλου ο τελευταίος σούταρε από καλή θέση αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Φερνάντεζ. 

Στο 40΄ το σουτ του Μαρξ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Φερναντέζ η μπάλα πέρασε μόλις άουτ και το ημίχρονο έληξε 0-0. 

Στην επανάληψη οι Γερμανοί στο 51΄ είχαν την πρώτη ευκαιρία αλλά το πλασέ του Ζούμα από κοντά μπλόκαρε ο Φερνάντεζ ενώ στο 58΄ το σουτ του Μασμανίδη μπλόκαρε σταθερά ο διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. 

Στο 60΄ σύγχυση στα καρέ του ΠΑΟΚ, διαδοχικές κεφαλιές των Γερμανών με τελευταία του Κούτσερα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 70΄ ο ΠΑΟΚ έφθασε κοντά στο 0-1 με την κεφαλιά του Μπαλάφα έπειτα από κόρνερ αλλά εξουδετέρωσαν οι αμυντικοί της Μπίλεφελντ.

Τέλος στο 90΄ δυνατό σουτ του Ντιενγκ απέκρουσε σωτήρια ο Κυριακίδης διατηρώντας το 0-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. 

Αρμίνια: Φερνάντεζ, Σούλερ, Κιρχ, Μιγιάτοβιτς, Λάνγκαμπ, Κούτσερα, Μαρξ, Μασμανίδης, Καμπάνταης (15΄ Ζούμα), Ενκοζί, Βίχνιαρεκ. 

ΠΑΟΚ (Α' ημίχρονο): Φερνάντεζ, Σνάουτσνερ, Γκονζάλες, Αλαν, Μπαλάφας, Βαγγελής, Μελίσσης, Λάκης, Κωνσταντινίδης, Βρύζας, Χριστοδουλόπουλος. 

ΠΑΟΚ (Β' ημίχρονο): Φερνάντεζ (68΄ Κυριακίδης), Αραμπατζής, Χαραλάμπους, Μελίσσης (65΄ Μαλεζάς), Μπαλάφας, Ορφανός, Μουμίν, Γεωργιάδης, Μπαϊάνο, Χριστοδουλόπουλος (65΄ Αθανασιάδης), Σάλμον. 
 
Δείτε εικόνες από την ασπρόμαυρη κερκίδα ...


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4