Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Μαΐου 2020

Συνέχεια δοκιμών από τον Μπλαχίν (1993)

Σαν σήμερα στις 20/5/1993, μια ομάδα του ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τον Παύλο Μελά …

Ο Δικέφαλος με τον Ουκρανό τεχνικό Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο του, πήρε τη νίκη με 9-0, σε παιχνίδι που δεν αντέχει σε καμία κριτική και κανείς δεν κατάλαβε για ποιον σκοπό διοργανώθηκε! 

Οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ ήταν νεαροί υπό δοκιμή παίκτες, οι οποίοι είχαν τη φιλοδοξία να παίξουν εκείνη την εποχή στον Δικέφαλο. 

Να σημειωθεί πως 24 ώρες νωρίτερα, στο ίδιο γήπεδο, ομάδα του ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει μια ομάδα Επιλέκτων της Κατερίνης, με τον Μπλαχίν να δοκιμάζει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάποιοι από τους οποίους είχαν αγωνιστεί και με τον Παύλο Μελά.   

Στο πρώτο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Πηλίδης, Χάβος, Μαλιούφας, Πλίτσης, Δερμιτζάκης, Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης, Λαγωνίδης, Οικονομίδης, Δημόπουλος, Ξάνθος.

Σε αυτό το 45λεπτο ο ΠΑΟΚ σημείωσε 4 τέρματα με τους Δημόπουλο (2), Λαγωνίδη, Οικονομίδη.

Στην επανάληψη πέρασαν στο ματς οι Μήτογλου, Παππουλίδης, Καπετανόπουλος, Μπορμπόκης, Γκέκας, Κωνσταντινίδης, Ζ. Τουρσουνίδης, Μπεκρίδης και πήραν χρόνο συμμετοχής αρκετοί ερασιτέχνες (15 τον αριθμό!) που δοκιμάστηκαν από τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως κανένας να πείσει τον Μπλαχίν!

Σε αυτό το 45λεπτο σκόραραν οι Μπεκρίδης (2), Καπετανόπουλος, Μπορμπόκης και ένας ερασιτέχνης.

* Μόνος του γυμνάστηκε ο Τζούρτζεβιτς, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες πήραν λίγα λεπτά συμμετοχής και στη συνέχεια αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια. 

* Την προηγούμενη μέρα κρεμάστηκαν σε κεντρικό δρόμο την Άνω Τούμπας δύο πανό, τα οποία στρεφόταν κατά του Θωμά Βουλινού.

Τα πανό κατέβηκαν και παραδόθηκαν στην αστυνομία. Όσο για το περιεχόμενό τους, καλούσαν το Βουλινό να παραιτηθεί και σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γείτονες, τα πανό κρεμάστηκαν από νεαρά άτομα το προηγούμενο βράδυ. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4