Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Απριλίου 2020

Φιλικό διπλό στα Κουφάλια (1986)

Σαν σήμερα στις 16/4/1986, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας τον ΠΑΟ Κουφαλίων, δύο μόλις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της περιόδου 1985-1986 …

Ο Δικέφαλος με τον Μιχάλη Μπέλλη στον πάγκο του πήρε τη νίκη με 1-4, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να κάνει πειραματισμούς τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχήματα. 

Το σκορ άνοιξε στο 5’ για τους γηπεδούχους ο Χατζόπουλος με τον Αλεξανδρίδη να ισοφαρίζει στο 24’ και τον Λιάκο να δίνει το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, τέσσερα λεπτά αργότερα. 

Ο ίδιος παίκτης στο 40’ σημείωσε το 1-3, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-4 στο 80’ από τον Ιορδανίδη. 

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Αλαβάντας, Λιάκος, Λαγωνίδης. 

Όσον αφορά τη μεταγραφολογία εκείνων των ημερών, ο Τσέχος Ιγκόρ Βράμπλιτς φέρεται να ζήτησε από τον Χάρη Σαββίδη 20 εκατομμύρια δραχμές, με τον τότε πρόεδρο του ΠΑΟΚ να επιφυλάσσεται να απαντήσει σε μια εβδομάδα. 

Φυσικά ο Βράμπλιτς δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Τούμπα, όπως επίσης και ο Γιάννης Μιχαλίτσος που επίσης είχε γραφτεί πως ήταν σε συζητήσεις με τον Δικέφαλο … 

* Ο πρωταθλητής της περιόδου 1984-1985 ΠΑΟΚ, με τον Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο, εκείνη τη σεζόν (1985-1986) πήγαινε από το κακό στο χειρότερο!!! 

Ο Δικέφαλος γνώρισε ανέλπιστες ήττες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, πραγματοποιώντας απαράδεκτες εμφανίσεις που δε θύμιζαν σε καμία περίπτωση το νικηφόρο πέρασμά του από τα ίδια γήπεδα λίγους μήνες νωρίτερα. 

* Τη σεζόν 1985-1986 ο Δικέφαλος τερμάτισε στην 10η θέση (!!!), με 27 βαθμούς (10 νίκες, 7 ισοπαλίες, 13 ήττες) και τέρματα 33-38... 

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Αυστριακό Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο (22 αγώνες) και ολοκληρώθηκε με τον Μιχάλη Μπέλλη (8 παιχνίδια). 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4