Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Μαρτίου 2020

"Θέλω να παραμείνω στην ομάδα" (2009)

Σαν σήμερα στις 23/3/2009, μετά το διπλό στη Φυλή επί του Θρασύβουλου, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του δανεισμού του από την Πόρτο …

Τα όσα είχε δηλώσει …

Για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο (διπλό με 1-2) υπογράμμισε: "Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, άσχετα αν ο Θρασύβουλος είχε ήδη υποβιβαστεί και ήθελε να παίξει για την αξιοπρέπεια του. Χρειαζόμασταν δυο γκολ για τη νίκη, το καταφέραμε και στο τέλος πήραμε τη νίκη".

Για τον τρόπο που οι περισσότεροι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ παίζουν αμυντικά στην Τούμπα, είπε: "Δεν πιστεύω πως είναι έτσι. Όλες οι ομάδες έχουν σκοπό τη νίκη, από την άλλη όλοι ξέρουν τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν στην Τούμπα και είναι φυσικό να παίζουν περισσότερο κλειστά, αλλά αυτό δεν μας δυσκολεύει περισσότερο γιατί κι εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη. 

Το μυαλό μας είναι στα τρία παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα που τελειώνει. Ακόμα δεν έχει τελειώσει και θέλουμε δυο καλά παιχνίδια και δυο νίκες στα τρία αυτά παιχνίδια. Μετά θα δούμε τα play offs και εκεί θέλουμε να μπούμε με όσο καλύτερη συγκομιδή βαθμών μπορούμε". 

Για την σεζόν που ολοκληρώνεται και την δική του απόδοση σ' αυτήν, είπε: "Για πρώτη φορά στην καριέρα μου έπαθα έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου, αλλά και γιατί παρά την σοβαρότητα του τραυματισμού μου γύρισα συγκριτικά σύντομα Και επέστρεψα γιατί οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ έκαναν τα πάντα για να με βοηθήσουν κι αυτό είναι μια πολύ θετική εικόνα". 

Τέλος για την παραμονή του και μετά το τέλος της περιόδου, αφού είναι δανεικός, συμπλήρωσε: "Θέλω να μείνω στην ομάδα, αφού και η ομάδα με θέλει. Από κει και πέρα είναι θέμα της Πόρτο γιατί έχω συμβόλαιο μαζί της και ελπίζω πως θα πάνε όλα καλά για να παρατείνω την παραμονή μου στην ομάδα και στην επόμενη σεζόν."
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4