Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Δεκεμβρίου 2019

Ισόπαλος στο φιλικό με τον Πανδραμαϊκό (1988)

Σαν σήμερα στις 23/12/1988, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Δράμα και έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό με τον οποίον αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1988-1989 ήταν σε εξέλιξη καθώς είχαν ήδη παιχτεί οι πρώτες δεκατρείς αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος με τον Σταύρο Σαράφη στον πάγκο του, παρουσιάστηκε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, χωρίς όμως οι παίκτες να αποδώσουν τα αναμενόμενα. 

Η ομάδα είχε βρεθεί στη Δράμα εκείνες τις μέρες για μια μίνι προετοιμασία, μιας και υπήρχε διακοπή του πρωταθλήματος από τις 18/12/1988 έως τις 8/1/1989. 

Αντίθετα ο Πανδραμαϊκός το πάλεψε το ματς, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός παρά τη διαφορά κατηγοριών που χώριζε τις δύο ομάδες και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις! 

Στο 12’ το σουτ του Μαλιούφα το απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, στο 32’ το σουτ του Φερνάντο πέρασε μόλις άουτ, στο 52’ η κεφαλιά του Τουρσουνίδη είχε την ίδια τύχη, όπως και η κεφαλιά του Καρασαββίδη στο 66’. 

Για τους γηπεδούχους, σουτ του Σταυρίδη στο 30’ πέρασε άουτ και στο 54’ ο Τσιπλάκης με προβολή σταμάτησε την τελευταία το σουτ του Ποιμενίδη. 

Καλύτεροι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Τσουρέλας, Γιάγκος, Μαυρέας, Καραγεωργίου και από τον Πανδραμαϊκό οι Καπαγερίδης, Στεφανίδης, Ασλανίδης, Σταυρίδης. 

Οι συνθέσεις: 

Πανδραμαϊκός: Παπαδόπουλος (46’ Θεοδωρίδης), Κανετίδης, Μητρούσης, Στεφανίδης, Μελεκίδης, Ασλανίδης, Καπαγερίδης, Μαγκαφίνης (65’ Βυθούλκας), Ποιμενίδης, Τσοκαταρίδης (65’ Κυριακίδης), Σταυρίδης (70’ Ορφανίδης). 

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης (46’ Τερζής), Καραγεωργίου (46΄ Αλαβάντας), Μαυρέας, Μήτογλου (46’ Τσιπλάκης), Μαλιούφας (46’ Τουρσουνίδης), Τσουρέλας, Μπορμπόκης (46’ Πλίτσης), Λεοντιάδης (46’ Αναστασιάδης), Σμολ (46’ Καρασαββίδης), Φερνάντο (46’ Γιάγκος), Αλεξανδρίδης (46’ Καραλίδης).

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1988-1989. Διακρίνονται (όρθιοι από αριστερά): Μαυρέας, Φερνάντο, Γκιτσιούδης, Μήτογλου, Σμολ. Καθιστοί: Καραγεωργίου, Μπορμπόκης, Σκαρτάδος, Αλεξανδρίδης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4