Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Δεκεμβρίου 2019

Φιλική νίκη επί της Εθνικής Ενόπλων (1974)

Σαν σήμερα στις 4/12/1974, ημέρα Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα την Εθνική Ενόπλων, την οποία νίκησε εύκολα με 5-3, μπροστά σε 1.000 θεατές (616 τα εισιτήρια) …

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 14:30 και έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ενόπλων, η οποία επρόκειτο να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Βουλγαρίας, όμως η εμφάνισή της στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, άφησε πολλά ερωτηματικά. 
Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι με την Εθνική αγωνίστηκαν και τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, οι Ιωσηφίδης, Αναστασιάδης και Γούναρης. 

Το σκορ άνοιξε στο 14’ ο Κερμανίδης και ο ίδιος παίκτης στο 31’ διπλασίασε τα γκολ του Δικεφάλου. Ένα λεπτό αργότερα ο Δράμπης μείωσε σε 2-1, αλλά στο 44’ και πάλι ο Κερμανίδης βρήκε δίχτυα, γράφοντας το 3-1!
Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Φιλιππιάδη. 
Στο 49’ ο Γκουερίνο έγραψε το 4-1, για να μειώσει στο 58’ ο Τσάμης σε 4-2. Ο Κερμανίδης στο 81’ σημείωσε το 5-2, για να διαμορφώσει το τελικό 5-3 ο Καλαμπάκας στο 85’. 
Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Κερμανίδης, Κούδας, Τερζανίδης και από την Ενόπλων που γενικά ήταν ασύνδετη σαν ομάδα, οι Γούναρης, Ιωσηφίδης, Τσάμης, Δράμπης. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Στέφας (66’ Δουρμούζης), Χατζηαντωνίου, Φουντουκίδης (63’ Λαμπρίδης), Καπουσούζης, Χατζηαντωνίου (80’ Μέρμηγκας), Τερζανίδης (79’ Μπάτης), Γκουερίνο, Λάζος (75’ Μποδιτσόπουλος), Κερμανίδης, Κούδας (59’ Τσακιρόπουλος), Ασλανίδης (73’ Πασσαλής).

Εθνική Ενόπλων: Αρβανίτης (64’ Παπαφλωράτος), Γούναρης, Ιωσηφίδης, Κουσουλάκης (46’ Ραβούσης), Παράσχος (64’ Παπάζογλου), Τσάμης (63’ Κούης), Δράμπης, Δαμιανίδης, Καλαμπάκας, Αναστασιάδης, Καραΐσκος.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4