Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Νοεμβρίου 2019

Φιλικό με ανατροπές στα Γιαννιτσά (1988)

Σαν σήμερα στις 15/11/1988, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στα Γιαννιτσά την τοπική Αναγέννηση και ενώ το πρωτάθλημα της περιόδου 1988-1989 ήταν σε εξέλιξη, καθώς είχαν ήδη παιχτεί οι πρώτες οχτώ αγωνιστικές του …

Ο Δικέφαλος με τον Ολλανδό τεχνικό Ρίνους Ίσραελ στον πάγκο του, αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με συγκινήσεις και ανατροπές στην εξέλιξή του! 

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 37’ ο Μουστάκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σκαρτάδος. 

Με το σκορ στο 1-1 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Προδρομίδη. 

Στο 54’ ο Φερνάντο ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2 με τον Αξιωτίδη στο 63’.
 
Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση
 (α' ημίχρονο): Τσανίδης, Ασλανίδης, Βασιλειάδης, Αλεξανδρίδης, Καραμίγκος, Παπαδόπουλος, Τσιμπίνης, Τζούτζος, Αμπράζης, Μουστάκας, Τσολερίδης.

Έπαιξαν στο β' ημίχρονο και οι: Ρόνης, Μπουσμπούρης, Κουγιουμτζίδης, Αξιώτης, Κρουσταλέλης, Καρυπίδης.

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Μακράκης, Καραγεωργίου, Μαυρέας, Σκαρτάδος, Λεοντιάδης, Ρουσομάνης, Τσιπλάκης, Λεοντιάδης, Αλεξανδρίδης, Σμολ, Τουρσουνίδης.

Έπαιξαν στο β' ημίχρονο και οι: Τερζής, Μήτογλου, Μαλιούφας, Τσουρέλας, Ιορδανίδης, Φερνάντο, Τριανταφυλλίδης, Καραλίδης, Σερέτης, Τουρσουνίδης, Ιορδανίδης.

 * Ο ΠΑΟΚ αν και είχε καλό ξεκίνημα εκείνη τη χρονιά (1988-1989), ειδικά το διπλό στον Ολυμπιακό έφερε ενθουσιασμό στον κόσμο, δεν είχε όμως ανάλογη συνέχεια, καθώς τερμάτισε 8ος με 32 βαθμούς, έχοντας 11 νίκες - 10 ισοπαλίες - 9 ήττες και τέρματα 34-30. 

* Στον πάγκο του Δικεφάλου βρέθηκε τη σεζόν 1988-1989 ο Ρίνους Ίσραελ για 16 παιχνίδια (8 νίκες - 3 ισοπαλίες - 5 ήττες), τον διαδέχτηκε ο ... Νίκος Αλέφαντος για 11 ματς (3 νίκες - 5 ισοπαλίες - 3 ήττες) και η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Σταύρο Σαράφη (2 ισοπαλίες - 1 ήττα), που κάθισε στον πάγκο μας τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές... 

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1988-1989. Διακρίνονται (όρθιοι από αριστερά): Μαυρέας, Φερνάντο, Γκιτσιούδης, Μήτογλου, Σμολ. Καθιστοί: Καραγεωργίου, Μπορμπόκης, Σκαρτάδος, Αλεξανδρίδης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4