Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Οκτωβρίου 2019

Φιλική ήττα στη Βέροια πριν τη Σεβίλλη (1982)

Σαν σήμερα στις 12/10/1982, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στη Βέροια την ομώνυμη ομάδα, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος και ενώ είχαν ήδη παιχτεί οι τρεις πρώτες αγωνιστικές του …

Η ομάδα βρισκόταν σε αγωνιστική απραξία, αφού το ματς της 3ης αγωνιστικής στα Γιάννινα είχε γίνει στις 3/10 και αυτό που ακολουθούσε με τον Άρη στην Τούμπα ήταν προγραμματισμένο για τις 31/10. 

Βέβαια πριν από αυτό ο ΠΑΟΚ είχε μπροστά του το παιχνίδι με τη Σεβίλλη το οποίο έγινε στις 20/10 και τελείωσε με νίκη μας με σκορ 2-0.

Στην αναμέτρηση που έγινε σαν σήμερα 12/10 στη Βέροια, ο Δικέφαλος με τον Χάινς Χέερ στον πάγκο του, μπροστά σε λίγους θεατές, γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα με 4-2!

Η Βέροια άνοιξε το σκορ με τον Χατζηαθανασίου στο 23’, για να ισοφαρίσει στο 44’ ο Αλεξανδρίδης σε 1-1. Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Τσιλογιάννη.

Στο 51’ μετά από συνδυασμό Καλτσά – Ακριβόπουλου, ο τελευταίος έκανε το 2-1 και στο 59’ ο Κατσώνης με δυνατό σουτ μετά από μπαλιά του Μουσούρη το 3-1.

Στο 61’ το σουτ του Ακριβόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι μας, για να μειώσει σε 3-2 στο 65’ ο Κωστίκος μετά από μπαλιά του Κούδα. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 78΄με σουτ στην κίνηση του Μουσούρη, μετά από σέντρα του Ισχνόπουλου.

Ξεχώρισαν από τον ΠΑΟΚ οι Αλαβάντας, Αποστολίδης, Κωστίκος και από την εξαιρετική Βέροια οι Μουσούρης, Αντωνάς, Γιατζιτζόπουλος, Κατσώνης.

Οι συνθέσεις: 

Βέροια: Αντωνάς (70’ Μπαλτζής), Χατζηαθανασίου (67’ Περαχωρίτης), Μελετίδης, Γιατζιτζόπουλος (72’ Γκέσιος), Παρίζας (Μίλης Φ.), Μίλης Γ., Ακριβόπουλος (79’ Μαρουσόγλου), Κατσώνης, Μουσούρης, Πουρσανίδης (46’ Χωματάς), Καλτσάς (66’ Ισχνόπουλος).

ΠΑΟΚ: Παντέλης, Σκαρτάδος, Αλαβάντας, Ιωσηφίδης, Αποστολίδης, Γκουερίνο (52’ Ψαρράς), Τρίμχολντ, Γεωργόπουλος, Αλεξανδρίδης, Βασιλάκος (4’ Αποστόλου, 52΄Κούδας), Κωστίκος.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4