Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Οκτωβρίου 2019

Φιλική νίκη επί της ΜΕΝΤ (1965)

Σαν σήμερα στις 3/10/1965, ο ΠΑΟΚ λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από τη Βιέννη όπου αντιμετώπισε τη Βίνερ, έπαιξε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα με τη ΜΕΝΤ, την οποία νίκησε δύσκολα με 3-1...

Οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν με σημαντικές απουσίες, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Μίλε Κος, να μην έχει στη διάθεσή του τους Κούδα, Νικολαΐδη, Λέανδρο, ενώ από τη Μεντ απουσίαζαν οι Φυτίλης, Παπαραμαγουλάς και Φουντουκίδης. 

Στο σκορ προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ με γκολ που σημείωσε στο 44' ο Χαραλαμπίδης, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 48' με τον Γιαγλίδη. 

Η νίκη του ΠΑΟΚ ήρθε με γκολ του Γιακουμή στο 76' και του Απόστολου Βασιλειάδη στο 85'... 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης (Καζίας), Μήτρακας, Θεοφανίδης (Γιακουμής), Λεβέντης, Τάτσης, Βασιλειάδης, Αποστολίδης, Γιακουμής (Πληγουράς), Χαραλαμπίδης, Μουρατίδης, Αφεντουλίδης.

ΜΕΝΤ: Καλφόπουλος, Ζυμάρης, Τριανταφύλλου, Δολιανίτης, Απαλάκης, Τζανής, Διαμαντόπουλος, Σαλιάρης, Γιαγλίδης, Τσοπλάκης, Ματσέλος.

* Στην αρχική photo είναι η ομάδα της σεζόν 1964-65. Σε αυτήν την ομάδα προστέθηκαν το καλοκαίρι του 1965, ο Αιμίλιος Θεοφανίδης (Πτολεμαΐδα), ο Ανέστης Αφεντουλίδης (Καστοριά), ο Ονούφριος Χαραλαμπίδης (Καβάλα), ενώ ... αφαιρέθηκε ο "φυγάς" Ραπτόπουλος, που πήγε στον Άρη! 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4