Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Αυγούστου 2019

Φιλική ήττα για τον πολύ καλό ΠΑΟΚ (1985)

Σαν σήμερα στις 23/8/1985, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο τον Άρη ...
 
Ο Δικέφαλος με τον Αυστριακό τεχνικό Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο του, μπροστά σε 16.000 θεατές, γνώρισε την ήττα με 1-0, παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερος από τον συμπολίτη.

Η ομάδα ήταν σαφώς πιο δεμένη σε όλες της τις γραμμές, εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα φιλικά, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την υπεροχή της.

Μόλις στο 6' ο Αλαβάντας συνδυάστηκε με τον Καρασαββίδη, αλλά από καλή θέση πλάσαρε άουτ, ενώ στο 16' ήταν η σειρά του Καρασαββίδη να αστόχησε στο τετ α τετ μετά από έξυπνη πάσα του Ορφανού.

Στο 19' ο Πάπριτσα απέφυγε σαν σταματημένο τον Χατζηιωαννίδη, αλλά πλάσαρε άουτ... Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η μπάλ τιμωρεί!

Έτσι στο 23' ο Μόκαλης σέντραρε, ο Στεργιούδας βγήκε και δε βγήκε, ο Νίκιτς πήρε την κεφαλιά από δύο αμυντικούς μας, η μπάλα έφτασε στον Αναγνώστου που από κοντά σκόραρε.

Στο 38' ο Τζοφόπουλος μάρκαρε πολύ σκληρά τον Πάπριτσα, με αποτέλεσμα οι Σκαρτάδος – Αναγνώστου να διαπληκτιστούν και να χρειαστεί η παρέμβαση των πιο ψύχραιμων για να σβήσει η «φωτιά».

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι το σφύριγμα του διαιτητή Ζακεστίδη, έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τον Άρη να προηγείται με 1-0, κόντρα στη ροή του ματς.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο συμπολίτης ήταν πιο ζωηρός, όμως μετά το 60' ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και πάλι στο γήπεδο και έγινε απειλητικός για την εστία του Κατσιαούνη.

Στην καλύτερη στιγμή μας, ο Σκαρτάδος σκόραρε στο 71', όμως ο Ζακεστίδης ακύρωσε το γκολ, θεωρώντας πως ο Ροδίτης άσος ήταν σε θέση οφ σάιντ.

Στο 52' τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη ο Καρασαββίδης, σε παλιό του τραύμα και αντικαταστάθηκε.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Στεργιούδας (46' Τερζής), Τσουρέλας, Αλαβάντας, Γιούρισιτς, Μπανιώτης, Σκαρτάδος, Καρασαββίδης (52' Μαλιούφας), Πίττας, Ορφανός, Πάπριτσα, Κωστίκος (46' Βασιλάκος).

Άρης: Κατσιαούνης, Τζιφόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Κούης, Μιχαλίτσος, Αναγνώστου, Μουρατίδης (67' Σκούτας), Μουστακίδης, Οικονομίδης, Μόκαλης (56' Ζελιλίδης), Νίκιτς.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4