Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Αυγούστου 2019

Φιλική ήττα από την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ (1980)

Σαν σήμερα στις 10/8/1980, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο Αλκαζάρ τη Λάρισα και γνώρισε την ήττα με 2-1...

Παρά τον καύσωνα των ημερών, παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες και σίγουρα το θέαμα ικανοποίησε τους πολλούς θεατές που έδωσαν το παρόν στις εξέδρες.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γκιούλα Λόραντ, είδε την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο να βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο μεσούσης της προετοιμασίας της, τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όσο και στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Ο Δικέφαλος παρατάχτηκε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς στο πρώτο μισάωρο, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και έγιναν απειλητικοί.

Στο 18' ο Γκουερίνο εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Πλίτση, ενώ στο 39' η κεφαλιά ψαράκι του Χαραλαμπίδη πέρασε μόλις άουτ.

Στο 42' και στο 44' ο Φούρτουλα σταμάτησε τις προσπάθειες των Σπασόφσκι (σουτ) και Χαραλαμπίδη (κεφαλιά), ενώ στο 76' το ανάποδο ψαλίδι του Κουτά πέρασε άουτ.

Η Λάρισα άνοιξε το σκορ στο 58' με πέναλτι του Σπασόφσκι, ένα πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Λουτρίδης, όταν θεώρησε πως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ιωσηφίδη, σε σέντρα του Βουτυρίτσα.

Στο 83' ο Γκόλαντας σημείωσε το 2-0, για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 ο Σαράφης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε όταν ο Πλίτσης ανέτρεψε τον Κερμανίδη.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Αναστασιάδης, Αλεξανδρίδης, Δημόπουλος, Πέλλιος και από τη Λάρισα οι Σπασόφσκι, Βαλαώρας, Μαλουμίδης.

Οι συνθέσεις:

Λάρισα:
Πλίτσης, Παραφέστας, Ράμμος, Δράμαλης, Γκαμπέτας (84' Σελιώνης), Αργυρούλης, Μαλουμίδης (80' Δρακόπουλος), Σταματίου (46' Βουτυρίτσας), Χαραλαμπίδης (46' Κουτάς), Σπασόφσκι, Βαλαώρας (71' Γκόλαντας).

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα (46' Φίλης), Γούναρης (46' Αλαβάντας), Αποστολίδης (46' Σάλαμον), Σίγγας (46' Ιωσηφίδης), Πέλλιος, Αναστασιάδης (46' Δαμανάκης), Χριστοδούλου (46' Κερμανίδης), Σαράφης, Βασιλάκος (46' Δημόπουλος), Γκουερίνο (46' Κούδας), Αλεξανδρίδης (46' Γεωργόπουλος).


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4