Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Ιουνίου 2019

Αισιόδοξοι για τον τελικό της Ν. Φιλαδέλφειας (1981)

Σαν σήμερα στις 20/6/1981, μία μόλις μέρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, διαβάστε τα όσα είχαν δηλώσει οι Κούδας, Φούρτουλα, Γκουερίνο, Κωστίκος, Γεωργόπουλος, Ιωσηφίδης ...

Γιώργος Κούδας: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος αντίπαλος. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που με κάνουν να πιστεύω πως η ομάδα μου θα είναι η κερδισμένη. Αυτά είναι: Η καλή μας φυσική κατάσταση, η απόφασή μας να πάρουμε το τρόπαιο και να το αφιερώσουμε στη μνήμη του Λόραντ και η εύκολη επικράτησή μας στο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τούμπα.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια βέβαια, υπάρχουν και κάποια πράγματα που είναι εναντίον μας, δε δέχομαι όμως ότι θα είναι ανυπέρβλητα, αφού θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας».
Μλάντεν Φούρτουλα: «Η αποστολή μας είναι δύσκολη. Τις δυσκολίες όμως θα προσπαθήσουμε να τις ξεπεράσουμε και να πάρουμε εμείς το Κύπελλο».

Νέτο Γκουερίνο: «Στον αγώνα αυτόν το μόνο που θέλουμε είναι η νίκη! Είμαι αισιόδοξος ότι το Κύπελλο θα έρθει στη Θεσσαλονίκη».

Γιώργος Κωστίκος: «Όσο παράτολμο κι αν είναι αυτό που θα πω το πιστεύω ακράδαντα! Σήμερα το βράδυ ο ΠΑΟΚ θα στεφθεί Κυπελλούχος».

Βασίλης Γεωργόπουλος: «Πιστεύω πως έχουμε περισσότερες δυνατότητες από τον αντίπαλό μας. Οι μικρολεπτομέρειες που είναι υπέρ του Ολυμπιακού δε θα πρέπει να παίξουν σημαντικό ρόλο. Η νίκη είναι πιο κοντά σε εμάς».

Κώστας Ιωσηφίδης: «Η μάχη πιστεύω πως θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Αν παίξουμε σωστά θα κερδίσουμε. Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».
Ενδιαφέρον έχει και αξίζει να διαβάσετε τα όσα είχαν δηλώσει κάποιοι παίκτες του Άρη και του Ηρακλή για τον τελικό!

Ντίνος Κούης: «Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη. Είναι πιο συγκροτημένη ομάδα! Χωρίς να παραγνωρίσω την αξία του Ολυμπιακού, βλέπω το Κύπελλο να έρχεται στη Θεσσαλονίκη».

Θόδωρος Ζελελίδης: «Θα κερδίσει αυτός που θα έχει με το μέρος του την τύχη. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Νομίζω ότι θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Γιώργος Φοιρός: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ο νικητής. Πρέπει όμως να προσέξει τις μικρές δυσκολίες που υπάρχουν στην αναμέτρηση».

Κώστας Δράμπης: «Είναι παράτολμα τα προγνωστικά σε έναν αγώνα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ. Η κάθε ομάδα έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και οι δύο όμως έχουν και αδυναμίες. Θα κερδίσει αυτός που θα αποφύγει τα λάθη. Δίνω κάποιο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Είναι έτοιμος και ικανός να αντιμετωπίσει και να κερδίσει τα μεγάλα παιχνίδια».

Μπάμπης Ξανθόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πιο κοντά στη νίκη. Έχει νομίζω πληρέστερη ομάδα κι ας μην πέτυχε τους στόχους της στο πρωτάθλημα. Η απόδοση των βασικών παικτών του και ιδιαίτερα του Κούδα, θα είναι η βάση για την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Ηλίας Χατζηελευθερίου: «Εύχομαι αλλά και πιστεύω να είναι νικητής ο ΠΑΟΚ! Το πάθος των παικτών του για την κατάκτηση του τίτλου του Κυπελλούχου, νομίζω θα αποδειχθεί πολύ μεγάλης σημασίας».

Ηλίας Αλεξιάδης: «Θα γίνει ένα πραγματικό ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ αν παίξει έτσι όπως έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια, θα είναι αυτός ο νικητής. Ο Ολυμπιακός έχει μερικά πλεονεκτήματα τα οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4