Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Ιουνίου 2019

Φιλικό ντόρτι με εξαιρετικό β' ημίχρονο (1953)

Σαν σήμερα στις 7/6/1953, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο Σιντριβάνι τον Απόλλωνα Πόντου, σε φιλικό παιχνίδι, καθώς οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είχαν ολοκληρωθεί...

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο σκορ στο 23' με τον Κουιρουκίδη, για να ισοφαρίσει για λογαριασμό των φιλοξενούμενων ο Αβραμίδης, λίγα δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού και κατάφερε να σημειώσει άλλα τρία τέρματα, με τους Παπαδάκη στο 46' και Αγγελίδη στο 60'και στο 71'.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κάστρας, Ιωαννίδης, Δουκάκης, Τσίντογλου, Χρυσάφης, Καλογιάννης, Κουιρουκίδης, Πααπδάκης, Χουρμπουλιάδης, Αγγελίδης, Τζινόπουλος.

* Στο τιμόνι του ΠΑΟΚ βρέθηκε εκείνη τη σεζόν ο Νίκος Πάγκαλος, σε μια πενταετία στην οποίαν εναλλασσόταν στον πάγκο μας οι Πάγκαλος – Βίλλυ Σέβτσικ (Αυστριακός)

* Ο Δικέφαλος δεν τα πήγε καλά εκείνη τη σεζόν στο πρωτάθλημα, καθώς τερμάτισε στην 4η θέση με 19 βαθμούς έχοντας 4 νίκες – 3 ισοπαλίες – 3 ήττες, με τέρματα 11-11

* Το ρόστερ του ΠΑΟΚ την περίοδο 1952-1953, αποτελούσαν οι: Κάστρας, Χρυσάφης, Ιωαννίδης, Αγγελόπουλος, Τσίντογλου, Καλογιάννης, Κουντής, Βασιλειάδης, Τζινόπουλος, Παπαδάκης, Κιουρτζής, Σαββίδης, Μιγγούσης, Λασκαρίδης, Ελληνίδης, Μάρκοβιτς, Γκολέμας, Κουσκουρής, Γεντζής, Ονούφριος, Ζαρίφης, Χριστοδούλου, Τσαβδαρίδης, Δουκάκης.

* Στην αρχική εικόνα διακρίνονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τη σημαία του Συλλόγου, να παρελαύνουν προ των επισήμων στην τελετή έναρξης του πρωταθλήματος της περιόδου 1952-1953.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4