Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Ιουνίου 2019

Η ένταση έφερε αποχή των Σαράφη και Κούδα (1977)

Σαν σήμερα στις 15/6/1977, η ένταση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ εξαιτίας της λευκής ισοπαλίας στο ματς με τον Παναθηναϊκό, κορυφωνόταν ...

Δύο πρωτοκλασάτοι παίκτες, δύο παίκτες σύμβολα του μεγάλου ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής, ο Γιώργος Κούδας και ο Σταύρος Σαράφης, αρνήθηκαν να προπονηθούν και ήταν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την αποχή τους και να μην αγωνιστούν ούτε στο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ακολουθούσε, ούτε και στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό!

Ο Σαράφης είχε κατέβει στην προπόνηση της Τρίτης 14/6/1977, όμως έγινε αποδέκτης πολλών αποδοκιμασιών, κάτι που τον ενόχλησε αφάνταστα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αποχή!

Εκτός του «Καίσαρα» και ο Γιώργος Κούδας ξεκίνησε την αποχή του από τις εκδηλώσεις της ομάδας, καθώς τα μεσάνυχτα της Τρίτης 14/6, δέχτηκε επίθεση από ομάδα φιλάθλων, όταν πήγε σε κεντρικό εστιατόριο για να δειπνήσει!

Ο Κούδας μάλιστα για να γλιτώσει από την οργή των οπαδών φυγαδεύτηκε με περιπολικό της Αμέσου Δράσεως που έφτασε εσπευσμένα στην περιοχή!

Εκτός των δύο που προαναφέρθηκαν στην προπόνηση που έγινε σαν σήμερα στις 15/6, δε συμμετείχαν και πάλι οι στρατευμένοι Αναστασιάδης και Ιωσηφίδης.

Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ εκείνη την εβδομάδα «μύριζε μπαρούτι», με τους παίκτες να γίνονται στόχος των οπαδών εξαιτίας αποκλειστικά της κακής τους εμφάνισης στο κομβικό ματς με τον Παναθηναϊκό, ένα ματς που έκρινε τον τίτλο της σεζόν 1976-1977.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4