Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Μαρτίου 2019

Νίκησε τον Ιωνικό με Γεωργιάδη - Καφέ (2002)

Σαν σήμερα στις 2/3/2002, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ιωνικό, σε παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 2001-2002 ...

Ο Δικέφαλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του, μπροστά σε περισσότερους από 9.000 θεατές (7.736 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 2-0, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Γεωργιάδης – Καφές.

Απέναντι στον μαχητικό και επικίνδυνο στο πρώτο ημίχρονο Ιωνικό, το σκορ άνοιξε στο 31' ο Γεωργιάδης ευστοχώντας στο πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Κρεμαστιώτης σε ανατροπή του Γιασουμή από τον Στρακόσια, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Καφέ στην πλάτη της άμυνας του Ιωνικού.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 60' με ωραίο σουτ του Καφέ από το ύψος του πέναλτι, με τον ΠΑΟΚ να έχει κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, οι οποίες όμως δεν αξιοποιήθηκαν.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Μπάγεβιτς): Πουρλιοτόπουλος, Αμπονσά, Μπορμπόκης, Κατσαμπής, Κουλακιώτης, Ουντέζε, Καφές (90' Κούτσης), Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Οκκάς (62' Φρούσος), Γιασουμή (83' Νάστος).

Ιωνικός (Γέμελος): Στρακόσια, Χάουλαντ, Μικές, Νολ, Οφρυδόπουλος, Αφάς, Ντελγκάδο (57' Νταγκουνάκης), Μακόρ, Πάουλακ, Βιλανάκης (67' Φρατζέσκος), Μονταμπόρ (46' Χιμένεζ).

Δηλώσεις:
Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Το πιο σημαντικό είναι που κερδίσαμε το παιχνίδι και πήραμε τους τρεις βαθμούς που μας κρατάνε ακόμη κοντά στην κορυφή για να έχουμε κάποιες ελπίδες. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι, κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο αν θέλουμε να είμαστε κοντά στην κορυφή».
 
Τάσος Κατσιαμπής: «Εμείς κοιτάζουμε αυτά τα παιχνίδια που έχουνε μείνει να τα κερδίσουμε, σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο κερδίσαμε δίκαια και νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι για εμάς ακόμη καλύτερη. Εκ μέρους όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ τα συλλυπητήριά μας για το χαμό του Κωνσταντούδη Δημήτρη και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να του αφιερώσουμε τη σημερινή νίκη».
Βασίλης Μπορμπόκης: «Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον ρυθμό που είχε σε άλλα παιχνίδια, παρόλα αυτά θα μπορούσαμε στο 2ο ημίχρονο να αυξήσουμε το σκορ».

* Τη σεζόν 2001-2002, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση με 48 βαθμούς και τέρματα 55-45. Είχε σε 26 παιχνίδια (με 14 ομάδες έγινε το πρωτάθλημα), 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες

* Στον πάγκο κάθισε όλη τη χρονιά (όπως και την προηγούμενη) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος συνολικά παρέμεινε στον ασπρόμαυρο πάγκο για 77 παιχνίδια, από τα μέσα της σεζόν 1999-2000 μέχρι τον Ιούνιο του 2002...

* Στην αρχική εικόνα, ο ΠΑΟΚ όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό εκείνη την σεζόν, στις 13/8/2001. Διακρίνονται (από αριστερά) όρθιοι: Χασιώτης, Πουρλιοτόπουλος, Καφές, Αμπονσά, Ουντέζε, Κουλακιώτης. Καθιστοί: Λουτσιάνο, Χατζηζήσης, Ζαβαντίας, Καραδήμος, Σπάσιτς.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4