Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Ιανουαρίου 2019

«Ποδαρικό» με νίκη επί του ΠΟΞ (1952)

Σαν σήμερα στις 1/1/1952, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο Σιντριβάνι της ομάδα της Ξηροκρήνης, σε φιλικό παιχνίδι, λίγες ώρες μετά τον ερχομό της καινούριας χρονιάς ...

Ο Δικέφαλος με τον Αυστριακό τεχνικό Βίλλυ Σέβτσικ στον πάγκο του, πήρε τη νίκη με 3-0, ένα μόλις 24ωρο μετά από άλλο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου στο ίδιο γήπεδο (1-1). 

Η υπεροχή του ΠΑΟΚ ήταν εμφανής από την έναρξη της αναμέτρησης και στο 15ο λεπτό ο Λαζαρίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας, για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα ο Τσίντογλου να διπλασιάσει τα γκολ του Δικεφάλου. 

Αντίδραση από τον ΠΟΞ δεν υπήρξε, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και στο 70' ο Μάρκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Αγγελόπουλος, Μιγγούσης, Τσακίρης, Κουντής (46' Χριστοδούλου), Πυλωρίδης (46' Μήλιος), Ψωμάς, Τσίντογλου (46' Λασκαρίδης), Λαζαρίδης, Κιουρτζής, Καλογιάννης, Μάρκοβιτς. 

ΠΟ Ξηροκρήνης: Φωτάκης, Χρυσοχοΐδης, Οφάκογλου, Χειπιλίδης, Γεωργίου, Ντιντόνης, Καλογιάννης, Πλαστήρας, Ζωίδης, Ψλαλτης, Πασχαλίδης. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4