Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

21 Δεκεμβρίου 2018

Αποχαιρέτησε το 1997 με νίκη!

Σαν σήμερα στις 21/12/1997, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τη Βέροια, σε παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1997-1998 ...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελος Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε περισσότερους από 8.000 θεατές (7.057 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 3-1, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο σημαδεύτηκε από ευκαιρίες και χαμένα πέναλτι εκατέρωθεν...
Το σκορ άνοιξε στο 29' ο Μαραγκός μετά από συνδυασμό του, με Νάγκμπε – Ζουμπούλη και ιδανικό πλασέ.
Στο 42' ο Κώστας Φραντζέσκος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Δέλλιου, γράφοντας το 2-0.
Στο 69' ο Ζαγοράκης ανατράπηκε από τον Δέλλιο, ο Βοργιάς έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά ο Τουρσουνίδης που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της Βέροιας!
Δύο λεπτά αργότερα (71') οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με τη σειρά τους πέναλτι, το εκτέλεσε ο Τρούπκος, αλλά ο Μιχόπουλος έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε...
Στο 74', ο Φραντζέσκος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο και ο Καπετανόπουλος με εξουδετερωμένο τον Δέλλιο, δε δυσκολεύτηκε να μπει με την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-0.
Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 88', με κεφαλιά του Τρούπκου, μετά από σέντρα που έβγαλε από τα δεξιά ο Πουρσαϊτίδης.
Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Κολομπούρδας, Ζαφειρίου, Τασιόπουλος, Νάγκμπε (60' Τουρσουνίδης), Μαραγκός, Ζαγοράκης, Φραντζέσκος, Βρύζας (76' Κατσούρης), Ζουμπούλης (46' Καπετανόπουλος). 

Βέροια (Γαϊτάνος): Δέλλιος, Κουλακιώτης, Μαλλούς, Παγγούρας, Πουρσαϊτίδης, Τσουλουκίδης (78'Δερμιτζόγλου), Πέτκοβιτς, Τσαλουχίδης, Τζιόκας (67' Νεάγκοε), Στόικα (46' Καστανιώτης), Τρούπκος. 

Δηλώσεις Άγγελου Αναστασιάδη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά, γιατί πριν από το παιχνίδι και ολόκληρη την εβδομάδα λέγαμε να τελειώσουμε με μία νίκη τη χρονιά και να κλείσουμε το 1997, χαρούμενα όπως την ξεκινήσαμε μαζί!» 

* Τη σεζόν 1997-1998 o ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του (όπως και στο μισό της προηγούμενης σεζόν), τερμάτισε στην 4η θέση με 70 βαθμούς, έχοντας σε 34 ματς, 21 νίκες - 7 ισοπαλίες - 6 ήττες και τέρματα 74-41. 
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4