Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Δεκεμβρίου 2018

Μια διεθνής φιλική νίκη το 1934!

Σαν σήμερα στις 26/12/1934, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε την Sport Club Σόφιας, σε φιλικό παιχνίδι, που έγινε τη 2η μέρα των Χριστουγέννων...

Ο Δικέφαλος μετά από εξαιρετική εμφάνιση πήρε τη νίκη, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 27' ο Ιωαννίδης, απέναντι σε έναν αντίπαλο που εκείνες τις μέρες κέρδισε Άρη και Ηρακλή με 2-5 και 1-3 αντίστοιχα, διασώζοντας το ... γόητρο της πόλης!

Στα στατιστικά του αγώνα έχουν καταγραφεί τα 6-4 κόρνερ του παιχνιδιού υπέρ του ΠΑΟΚ, όπως και τα 33-12 φάουλ, ένα νούμερο που καταδεικνύει το πόσο σκληρά έπαιξε η βουλγάρικη ομάδα!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σωτηριάδης, Αναστασιάδης, Μοσχίδης, Πανίδης, Κωνσταντινίδης Κ., Καβουρματζής, Ιωαννίδης, Καλογιάννης, Κωνσταντινίδης Αθ., Κοντόπουλος, Βικελίδης Κ.

Όπως φαίνεται από τη σύνθεση, ο Δικέφαλος ενισχύθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Βικελίδη του Άρη, κάτι που εκείνα τα χρόνια δεν ήταν κάτι σπάνιο, καθώς το έχουμε δει να συμβαίνει και σε άλλα ματς φιλικού χαρακτήρα!

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1932-1933. Διακρίνονται ο προπονητής Αριστοτέλης Αρμάσης στα αριστερά και ο έφορος Καρτσαμπέκης στα δεξιά. Όρθιοι από αριστερά: Καβουρματζής, Λαζάρου, Μπιμπλής, Κωνσταντινίδης, Παπαϊρδανίδης. Καθιστοί (στη μέση): Πανίδης, Πάγκαλος, Αθανασιάδης, και κάτω οι: Παπαδόπουλος, Χαλκιάς, Πυλορόφ.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4