Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Νοεμβρίου 2018

Πρόκριση στις Σέρρες με Αραμπατζή (2006)

Σαν σήμερα στις 7/11/2006, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό, σε παιχνίδι του γ' γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 2006-2007...

Ο Δικέφαλος με τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς στον πάγκο του μπροστά σε 2.500 θεατές (1.776 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 0-1 και ταυτόχρονα την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 30' ο Αραμπατζής (αρχική εικόνα)

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ χαλαρά στο ματς και ως το 20ό λεπτό δεν απειλούσε τους γηπεδούχους, η αγωνιστική άνοδος όμως του Ζαγοράκη αφύπνισε την ομάδα και στο 25' από δική του μπαλιά, ο Μελίσσης βρέθηκε σε εξαιρετική θέση, αλλά ο Βεζυρίδης τον νίκησε στο τετ α τετ.

Πέντε λεπτά νωρίτερα οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μητσόπουλο που από κοντά σούταρε άουτ! Στο 30ό λεπτό ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ! 

Ο Χαραλάμπους σούταρε με δύναμη, ο Βεζυρίδης απέκρουσε, η μπάλα στρώθηκε στον Αραμπατζή που από κοντά δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει απέναντι στην παλιά του ομάδα...

Στο 45' ο Τοχούρογλου μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Μουράτι, στο δεύτερο ημίχρονο έλειψαν οι φάσεις, ενώ στην εκπνοή του παιχνιδιού, ο Πανσερραϊκός βρέθηκε κοντά στο 1-1, όμως ο Τοχούρογλου με καταπληκτική επέμβαση, σταμάτησε το σουτ του Σιάκκα και ενώ η μπάλα πήγαινε προς το παραθυράκι της εστίας μας!
Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός: Βεζυρίδης, Μπαρλέτα, Σίρμπα, Μάριαν, Παγώνης, Σιάκκας, Βασιλειάδης, Μουράτι, Τάντιτς (70' Γεωργιάδης), Γκόγκας, Μητσόπουλος.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπαρκαουάν, Μελίσσης, Μέγκαχεντ, Αραμπατζής (71' Μπαλάφας), Κωνσταντινίδης, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Χαραλάμπους, Γιασεμάκης (86' Τσίγκας), Τόργκελε (54' Γκονζάλες).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4