Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

06 Νοεμβρίου 2018

Ασπρόμαυρο συνονθύλευμα στην Τρίπολη (2011)

Σαν σήμερα στις 6/11/2011, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης σε παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2011-2012...

Ο Δικέφαλος με τον Λάσλο Μπόλονι στον πάγκο του, μπροστά σε 2.500 θεατές (1.892 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 1-0, με γκολ που σημείωσε στο 44ο λεπτό ο Περόνε..

Ήταν άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση και μοιραία ήρθε η ήττα για τον ΠΑΟΚ που παρέμεινε χωρίς νίκη για 5 (!) συνεχόμενα παιχνίδια και συνέχιζε να προβληματίζει ενόψει της συνέχειας...
Τι να γράψει κανείς μετά από μια τόσο κακή αγωνιστική παρουσία! Μετά την καλή εμφάνιση της Πέμπτης για το Europa League, ήρθε η ήττα από τον εκ των ουραγών Αστέρα, να μας προσγειώσει και πάλι στην πραγματικότητα. 

Ο ΠΑΟΚ έχασε ένα παιχνίδι από ένα εξίσου μέτριο -ίσως και χειρότερο από εμάς- αντίπαλο και αυτό είναι που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση.

Οι απουσίες βασικών παικτών δεν αποτελούν δικαιολογία, καθώς απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που δεν είχε σημειώσει νίκη μέχρι σήμερα! 

Αυτοί που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν απογοήτευσαν, με εξαίρεση τον Λεονάρντο που επιτέλους έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στην ομάδα και να βοηθήσει στην αριστερή πτέρυγα.
Το πρώτο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε χωρίς ψυχή, δεν κυκλοφόρησε την μπάλα, έκανε πολλά αβίαστα λάθη και πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο την κακή εκτίμηση της φάσης του 44΄από τον Τσιρίλο που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση.

Το σχήμα με τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή δεν "βγήκε" ενώ αντίθετα τα πήγε σχετικά καλά ο μαχητικός Παπάζογλου, που λόγω σωματικών προσόντων μπορούσε να σταθεί δίπλα στους υψηλόσωμους κεντρικούς αμυντικούς των γηπεδούχων. Σε κακή μέρα και οι Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης, Τσιρίλο, Αρίας που δε βοήθησαν όσο μπορούν...
Στην επανάληψη και βρισκόμενος με την πλάτη στον τοίχο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε καλές στιγμές με τους Παπάζογλου, Βιεϊρίνια, Λεονάρντο (δοκάρι στο 88') αλλά τελικά έφυγε από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι.

Το μόνο θετικό στο ματς ήταν η καλή παρουσία του Λεονάρντο, χωρίς όμως να είναι ανάλογη η συνέχεια στα επόμενα ματς. 

Το πρωτάθλημα θα συνεχιζόταν μετά από διακοπή 15 ημερών και ήταν μια καλή ευκαιρία η ομάδα να μαζέψει τα κομμάτια της, να επανέλθουν οι τραυματίες και οι καλές εμφανίσεις, γιατί αυτό που βλέπαμε εκείνη τη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν ήταν ΠΑΟΚ.
Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Ουσέρο, Χουανίτο, Ροζέριο, Χούλι (70' Μπρέσκα), Ράγιος, Περόνε (82' Μπακασέτας).

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτνσερ, Λεονάρντο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Φωτάκης, Αρίας, Λάζαρ (69' Σπαντάσιο), Γεωργιάδης (58' Γιάννου), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (58' Παπάζογλου).

..........................................

Ο Ζεράλντο Λεονάρντο μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα στην Τρίπολη.
Τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος:

"Δεν έχουμε πολλά να πούμε για το παιχνίδι. Δεχθήκαμε το γκολ, μείναμε πίσω στο σκορ, ενώ για μια μικρή λεπτομέρεια δεν μπορέσαμε να πάρουμε την ισοπαλία ή να ανατρέψουμε το σκορ".

..........................................

Ο Λάσλο Μπόλονι φανερά απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του, έδωσε συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη του, ενώ συνεχάρη και τους παίκτες του Δικεφάλου που αγωνίστηκαν σήμερα και στο Δουβλίνο, για την προσπάθεια που κατέβαλαν.
Τα όσα είπε ο Ρουμάνος στη συνέντευξη τύπου:

"Όταν ήρθαμε εδώ ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε καλούς αντιπάλους. Ξέραμε επίσης ότι μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι θα υπήρχε κούραση κάτι που φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Οι αντίπαλοι χρησιμοποίησαν πολύ καλά τα στοιχεία της ομάδας τους, τη δύναμη και την ικανότητά τους στο ψηλό παιχνίδι. Δυστυχώς για μας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν το γκολ, αλλά γενικά στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να πούμε ότι ήταν καλύτεροι από μας. 

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μεγαλύτερα ρίσκα, παίξαμε με περισσότερη δύναμη και είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης, πρέπει να πω, όμως, ότι κατά τη γνώμη μου η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι. 

Επίσης, πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παίξανε και τα δύο ματς. Στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη η θέση μας και πρέπει να κάνουμε ένα σερί για να είμαστε καλύτερα".

Για το αν αισθάνεται πως μπορεί να καλυφθεί το χαμένος έδαφος από την κορυφή, τόνισε: "Το τι αισθάνομαι γι΄αυτό δεν έχει καμία σημασία σε σχέση με αυτό που θέλουμε να κάνουμε στη συνέχεια".

...........................................

Μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο παιχνίδι και στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν σήμερα σε καλή κατάσταση...
Ο Πολωνός αρχικά είπε: "Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάμε ψηλά, πρέπει να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια".

Μιλώντας για την παρουσία της ομάδας τόνισε: "Μετά το πολύ καλό παιχνίδι που κάναμε στην Ιρλανδία την Πέμπτη, πάλι χάσαμε σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος. Νομίζω ότι σήμερα δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. 

Πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα ματς, αν θέλουμε να πάμε ψηλά στη βαθμολογία και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, όμως η μπάλα δυστυχώς δεν μπήκε στα δίχτυα".

Όσο για τη συνέχεια: "Έχουμε δύο εβδομάδες χωρίς αγώνες και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο να παίζουμε στην Ευρώπη και μετά από δύο μέρες να έχουμε και παιχνίδι στην Ελλάδα. Όμως επαναλαμβάνω ότι αν θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, πρέπει να παίζουμε πιο δυνατά και σφικτά".

....................................................

Στα συνεχόμενα παιχνίδια απέδωσε την κακή εμφάνιση και την ήττα στην Τρίπολη ο Απόστολος Γιάννου σε δηλώσεις του, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι.
Ο Γιάννου αρχικά δήλωσε: "Νομίζω πως πέσαμε πάνω σε ένα πολύ καλό Αστέρα σήμερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε κατοχή της μπάλας, μας έκανε το γκολ και μετά έγινε το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο. Δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε εμείς σκοράροντας, γιατί ο Αστέρας κλείστηκε πίσω".

Σε ερώτηση αν ήταν καλός ο Αστέρας ή κακός ο ΠΑΟΚ, ο Γιάννου απάντησε: "Και τα δύο. Νομίζω πως βγαίνει η κούραση από όλα αυτά τα παιχνίδια που παίζουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι νομίζω, απλώς είναι δύσκολο να επανέλθεις μετά από το 1-0 και να ισοφαρίσεις. Ο Αστέρας ήταν πολύ καλός σήμερα και μας δυσκόλεψε πολύ".

Για το αν υπάρχει προβληματισμός που η ομάδα μένει χωρίς νίκη για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι δήλωσε: "Θα συνεχίσουμε κοιτώντας το επόμενο ματς".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4