Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Νοεμβρίου 2018

Ήττα στη Δράμα για τον ασύνδετο ΠΑΟΚ (1982)

Σαν σήμερα στις 7/11/1982, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Δόξα Δράμας σε παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1982-1983...

Ο Δικέφαλος με τον Χάινς Χέερ στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 7.000 θεατές (5.527 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 3-1, με τους γηπεδούχους να σκαρφαλώνουν (προσωρινά) στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Ο ΠΑΟΚ ήταν ασύνδετος, παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου και μόνο με ατομικές ενέργειες των Κούδα, Δαμανάκη, Κωστίκου προσπάθησε να βγάλει κάτι καλό χωρίς όμως να καταφέρει και πολλά πράγματα.

Ο Δικέφαλος ήταν απειλητικός στο διάστημα 15'-35' όταν και πλησίασε στο γκολ με τον Σκαρτάδο στο 16' (δυνατό σουτ άουτ), τον Ψαρρά στο 29' (κεφαλιά άουτ) και τον Σίγγα στο 32', τα δύο συνεχόμενα σουτ του οποίου τα απέκρουσαν ο Παπαδόπουλος το πρώτο και ο Γκατζηλάκης το δεύτερο!
Η Δόξα άνοιξε το σκορ στο 44' με τον Μπαρζόφ με κοντινή κεφαλιά, μετά από δικό του ψηλοκρεμαστό σουτ το οποίο βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και ο Βούλγαρος μέσος σκόραρε με τον τρόπο που προαναφέρθηκε.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε επίσης με κεφαλιά στο 50', με σκόρερ τον Κωστίκο, μετά από κόρνερ που χτύπησε ο Κούδας (). Δύο λεπτά αργότερα ο Βασιλακάκης εξ επαφής σημείωσε το 2-1 και στο 59' ο Φλέγκας με ατομική προσπάθεια πλάσαρε τον Φούρτουλα κάνοντας το 3-1!

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Κούδας, Κωστίκος, Δαμανάκης, Ψαρράς και από τη Δόξα ξεχώρισαν οι Κασδοβασίλης, Κόντος, Σταύρου, Μπαρζόφ.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας: Γκατζηλάκης, Κόντος, Λευκόπουλος, Σταύρου, Κασδοβασίλης, Τσεβρετζής, Υφαντίδης, Φλέγκας, Βασιλακάκης (77' Στράντζαλης), Μπαρζόφ (73' Τσελεπής), Αθανασιάδης.

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Σκαρτάδος, Αλαβάντας, Ιωσηφίδης, Σίγγας, Δαμανάκης (59' Γκουερίνο), Ψαρράς (46' Τρίμχολντ), Γεωργόπουλος, Δημόπουλος, Κούδας, Κωστίκος.



* Ο Δικέφαλος τη σεζόν 1982-1983 τερμάτισε στην 4η θέση με τον Γερμανό Χάινς Χέερ στον πάγκο του για 2η συνεχόμενη σεζόν! Η ομάδα είχε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες, 10 ήττες, συγκέντρωσε 42 βαθμούς με 49-28 τέρματα.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4