Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Οκτωβρίου 2018

Φιλική νίκη με ανατροπή επί των Τρικάλων (1966)

Σαν σήμερα στις 9/10/1966, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τα Τρίκαλα, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψει της σεζόν 1966-1967...

Ο Δικέφαλος με τον Νίκο Πάγκαλο στον πάγκο του, πήρε τη φιλική νίκη με 2-1, ανατρέποντας το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 9ο λεπτό.

Στο λεπτό αυτό ο Ζαφειρόπουλος, με ωραία ενέργεια, νίκησε τον Μουσελεμίδη, δίνοντας προβάδισμα στα Τρίκαλα, τα οποία είχαν εκείνη τη μέρα μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση στο 44ο λεπτό, όταν ο Χαραλαμπίδης με μια εκπληκτική ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.
Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια όταν ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου από τον διαιτητή Καραγκούνη.

Το τελικό 2-1, σημειώθηκε στο 52ο λεπτό με κεφαλιά του Γιακουμή, ενώ στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, χωρίς όμως να φτάσει σε κάποιο άλλο γκολ. 

Ο εξαιρετικός Μιχαηλίδης, αλλά και τα δοκάρια σε δύο περιπτώσεις, δεν επέτρεψαν στους παίκτες μας να πανηγυρίσουν ένα μεγαλύτερο σκορ.

Κορυφαίοι παίκτες μας οι Γιακουμής, Χαραλαμπίδης, Λέανδρος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης (Σαββουλίδης), Μήτρακας, Μουρατίδης, Τάτσης (Βασιλειάδης), Θεοφανίδης, Νικολαΐδης, Γιακουμής, Χαραλαμπίδης, Λέανδρος (Μαχαιρίδης), Κοντογιώργος, Αφεντουλίδης (Λέανδρος).

Τρίκαλα: Μιχαηλίδης, Πανταζής, Κλαπανάρας, Κόκαλης, Τόσκας, Ζάχος, Χαριτίδης, Ζαφειρόπουλος, Σινάτκας, Καλαντζής, Μπενβενίου.

* Στην αρχική εικόνα, διακρίνεται μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1966-1967. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4