Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Οκτωβρίου 2018

Λευκή ισοπαλία σε δυνατό φιλικό! (1965)

Σαν σήμερα στις 10/10/1965, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα τον Άρη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 1965-1966, που θα άρχιζε στα τέλη του Νοέμβρη (28/11)...

Ο Δικέφαλος με τον Μίλε Κος στον πάγκο του, μπροστά σε 10.000 θεατές, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον συμπολίτη, σε ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό και πάθος, θυμίζοντας παιχνίδι πρωταθλήματος, παρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά και να κυριαρχεί στο πρώτο ημίχρονο, με τους επιθετικούς μας όμως να μη βρίσκουν τον στόχο στις φάσεις που δημιουργήθηκαν. 

Στο 30ό λεπτό ο Χαραλαμπίδης βρέθηκε σε θέση βολής, έπιασε ένα δυνατό σουτ, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Παντελάκου και στη συνέχεια άουτ!
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ άλλαξε σύστημα, αγωνίστηκε με δύο παίκτες στην επίθεση, έδωσε την πρωτοβουλία στον Άρη που είχε μια καλή φάση στο 60ό λεπτό με τον Δεμίρη, ενώ στο επόμενο ο Παντελάκος με εκπληκτική απόκρουση κράτησε το μηδέν.

Οι φιλοξενούμενοι έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς, όμως ο Μουσελεμίδης με καλές επεμβάσεις δεν τους επέτρεψε να χαρούν τη φιλική νίκη!

Μπροστά στον διαιτητή Νίκο Ζλατάνο, οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν ως εξής:

ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης, Μήτρακας, Θεοφανίδης, Μουρατίδης, Βασιλειάδης, Γιακουμής, Κούδας, Νικολαΐδης, Αποστολίδης (Κοντογιώργης), Χαραλαμπίδης, Αφεντουλίδης (Λέανδρος).

Άρης: Παντελάκος, Καμπουρλάζος (Ναλμπάντης), Γριμπελάκος, Αθανασιάδης, Χατζηκώστας (Σιούρθας), Σεμερτζής (Σπυρίδων), Κωνσταντινίδης, Σπανόοπυλος (Ψηφίδης), Δεμίρης, Ελευθεριάδης, Φιλίππου (Λέλος).

Η αρχική εικόνα είναι από το φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στις 12/9/1965, στο οποίο χάσαμε με 1-2. Είναι η στιγμή του 64ου λεπτού με τον Αποστολίδη να ισοφαρίζει προσωρινά σε 1-1.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4