Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Οκτωβρίου 2018

Νίκησε τον Λεβαδειακό χωρίς να ικανοποιήσει! (1989)


Σαν σήμερα στις 8/10/1989, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Λεβαδειακό σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1989-1990 ...

Ο Δικέφαλος με τον Ρομπ Γιάκομπς στον πάγκο του, μπροστά σε 6.000 περίπου θεατές (5.100 εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 2-1, χωρίς να ικανοποιήσει.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Μάικ Σμολ στο 22', δέχτηκε την ισοφάριση στο 58' από τον Ζιώγα, για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαγκντί Τολμπά να διαμορφώσει το τελικό 2-1, με τον Τέλη Μπατάκη για μια ακόμη φορά να φεύγει με το κεφάλι σκυμμένο από την Τούμπα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ
(Γιάκομπς): Γκιτσιούδης, Αλαβάντας, Καραγεωργίου (46’ Αναστασιάδης), Μαλιούφας, Μήτογλου, Μητσιμπόνας, Όσβαλντ (64’ Λεοντιάδης), Σκαρτάδος, Μαγκντί Τολμπά, Μπορμπόκης, Σμολ.

Λεβαδειακός (Μπατάκης): Γιόνους, Κασάπης, Μαρτιναίος, Τσελεμπής, Μπάριος (85’ Μάτισεν), Μπλέτσας, Καϊτατζής, Καβαλιέρης, Λεμονής, Μαγκίνας, Ζιώγας.

Χαρακτηριστικές της εικόνας του παιχνιδιού οι δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού του ΠΑΟΚ: "Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, αλλά μόνο από τους δύο βαθμούς που καταφέραμε και πήραμε.

Όπως και σε προηγούμενους αγώνες, έτσι και σήμερα κάναμε λάθη μετά το 1-0. Δεχθήκαμε για άλλη μια φορά γκολ από μακρινή απόσταση, απέναντι σε οργανωμένη άμυνα".




* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1989 - 1990 είχε από την αρχή ως το τέλος στον πάγκο του τον Ρομπ Γιάκομπς, τερματίζοντας στην 3η θέση. Συγκέντρωσε 46 βαθμούς έχοντας 19 νίκες - 8 ισοπαλίες - 7 ήττες, με τέρματα 49-26.

* Στην παραπάνω εικόνα διακρίνονται οι παίκτες που αποτελούσαν το ρόστερ του ΠΑΟΚ τη σεζόν 1989-1990.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4