Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Σεπτεμβρίου 2018

Ήττα με κάτω τα χέρια στον Πειραιά (2006)

Σαν σήμερα στις 9/9/2006, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, σε παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2006-2007...

Ο Δικέφαλος με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου στον πάγκο του, μπροστά σε 30.000 θεατές (29.140 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 2-0, από έναν αντίπαλο που είχε στραμμένη την προσοχή του και στο ευρωπαϊκό ματς που ακολουθούσε.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7' ο Κωνσταντίνου, με έναν μάλλον τυχερό τρόπο, με τον Κύπριο επιθετικό να εκμεταλλεύεται σύγχυση στην περιοχή μας και αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει!

Στο 30’, ο Ντάνι Φερνάντεζ, σε γιόμα στην περιοχή μας απομάκρυνε την μπάλα όχι καλά και ο Κατσίγιο με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0, παρά την προσπάθεια του Παντελή Κωνσταντινίδη να απομακρύνει έγκαιρα.

Η ομάδα είχε εκείνη τη μέρα πολλά προβλήματα στη λειτουργία όλων των γραμμών της και δεν μπόρεσε να πιάσει στον ύπνο τους γηπεδούχους που είχαν μπροστά τους κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με τη Βαλένθια, για τους ομίλους του Champions League.

H πλέον επικίνδυνη επιθετική μας προσπάθεια καταγράφηκε στην επανάληψη, όταν ο Μπαλάφας γύρισε την μπάλα από τα δεξιά, ο Μίετσελ έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως ο Νικοπολίδης με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού, απέτρεψαν το 2-1.
Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Καφές, Ντομί, Στολτίδης(66' Πατσατζόγλου), Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοφ, Κωσταντίνου, Ουαντού (78' Σέζαρ), Ανατολάκης, Οκκάς (66' Μάριτς).

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Ρεμπόσιο, Ζεγκάρα, Ζαγοράκης (54' Γκονζάλες), Χαραλαμπίδης, Γιασεμάκης (46' Τόργκελε), Μίετσελ, Μελίσσης.

* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ακολούθησε ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν...

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, της περιόδου 2006-2007, όπως είχε παραταχτεί σε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4