Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Σεπτεμβρίου 2018

Ισοπαλία με κακή εμφάνιση στο Σίτυ (2003)

Σαν σήμερα στις 17/9/2003, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Σίτυ το Αιγάλεω, για τον β' γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, της περιόδου 2003-2004...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 4.000 θεατές (3.166 τα εισιτήρια), πήρε την ισοπαλία με 1-1 και έγινε το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, καθώς θα ακολουθούσε ο επαναληπτικός της Τούμπας.

Μπορεί το 1-1 σαν σκορ να ακούγεται καλό, όμως η ομάδα εκείνη τη μέρα, πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση και θα μπορούσε να φύγει από την Αθήνα με μια βαριά ήττα στις αποσκευές της.

Και αυτό, λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του τροπαίου για 4η φορά στην ιστορία μας, στον τελικό της Τούμπας (νίκη 1-0 επί του Άρη) ...

Ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης απέκλεισε τη Λάρισα (1-1 εντός και 0-3 εκτός), ενώ το Αιγάλεω τον Ηλυσιακό με δύο νίκες (4-0 και 0-2).

Οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι που έγινε σαν σήμερα 17/9/2003, προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 8' με κοντινό πλασέ του Αγρίτη, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από κεφαλιά του Νικολόπουλου και με κοντινή προβολή νίκησε τον Τοχούρογλου.

Στο 21' το σουτ του Παπουτσή σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι μας και στην επαναφορά της μπάλας ο Φωτάκης σούταρε άουτ.

Στο 41' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής Σπυρόπουλος, όταν είδε μαρκάρισμα του Καρυπίδη στον Νικολόπουλο (δεν υπήρχε απολύτως τίποτε!). Το εκτέλεσε ο Παπουτσής, στέλνοντας την μπάλα άουτ, με τον Τοχούρογλου να πέφτει στην άλλη γωνία. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ, είχαν δύο καλές στιγμές με Ουάνκα και Νικολόπουλο, όμως ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αξιόλογη επιθετική του προσπάθεια έφτασε στην ισοφάριση!

Ήταν το 80' του αγώνα, όταν ο Σαλπιγγίδης εκμεταλλεύτηκε αδυναμία της άμυνας του Αιγάλεω να απομακρύνει τη σέντρα του Θεοδωρίδη από τα αριστερά και με κεφαλιά από δύσκολη θέση πέτυχε το 1-1 (αρχική εικόνα).

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα θα μπορούσε να φύγει από την Αθήνα και με το διπλό, αν στην αντεπίθεση που βγήκε στο 90', ο Γιασεμάκης βγήκε τετ α τετ με τον Κλάεβιτς (είχε αντικαταστήσει τον Σιντιμπέ στο 84'), αλλά πλάσαρε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι στο video που ακολουθεί...
Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω: Σιντιµπέ (84΄ Κλάεβιτς), Παπουτσής, Αλεξόπουλος, Ψωµάς, Ουάνγκα (89΄ Κιτσάς), Χλωρός (78΄ Μουστογιάννης), Σκοπελίτης, Φωτάκης, Εντουσέι, Νικολόπουλος, Αγρίτης.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Βόκολος, Μάρκος, Φουτσίνι (60΄ Εγκωµίτης), Ουντέζε, Βαγγελής, Χάγκαν, Καραδήµος (46΄ Γιασεµή), Θεοδωρίδης, Καρυπίδης, Αµαφούλε (46΄ Σαλπιγγίδης).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4