Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Σεπτεμβρίου 2018

Διέλυσε τον Πανσερραϊκό με Λέανδρο! (1965)

Σαν σήμερα στις 22/9/1965, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψει της σεζόν 1965-1966...

Ο Δικέφαλος ήταν εντυπωσιακός και έφτασε σε μια μεγάλη σε έκταση νίκη, επικρατώντας με 5-0 της Σερραϊκής ομάδας, ενώ όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας εκείνη τη μέρα, είχαν την αίσθηση πως ... και λίγα ήταν!

Με κορυφαίο τον Λέανδρο και σκόρερ τους Αποστολίδη (2), Κούδα (2), Χαραλαμπίδη, η επιθετική μας γραμμή πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι ως τότε, σε εκείνη την περίοδο, ικανοποιώντας απόλυτα τους λίγους σχετικά θεατές του παιχνιδιού.

Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό ο Αποστολίδης με κεφαλιά, μετά από φάουλ που εκτέλεσε με σέντρα ο Λέανδρος, για να έρθει στο 20' ο Κούδας μετά από μπαλιά του Λέανδρου να κάνει το 2-0.

Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ από τους Αποστολίδη στο 29' και Κούδα στο 41', για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 4-0!

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 83ο λεπτό από τον Χαραλαμπίδη ...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μουσελεμίδης (Καζίας), Μήτρακας, Θεοφανίδης (Τάτσης), Μουρατίδης (Καζαντζίδης), Γιακουμής, Βασιλειάδης, Λέανδρος (Χαραλαμπίδης), Νικολαΐδης, Κούδας, Αποστολίδης, Αφεντουλίδης.

Πανσερραϊκός: Βλαχόπουλος (Καρυπίδης), Στεφανίδης, Στοϊμένος, Χατζηπανταζής, Τσακίρης, Κιοσέογλου, Μπιτζίδης (Ζαπάρας), Αποστολίδης, Φραγκόπουλος, Ηλιάδης, Κηπουρός (Ρίζος).

* Στην αρχική photo είναι η ομάδα της σεζόν 1964-65. Σε αυτήν την ομάδα προστέθηκαν το καλοκαίρι του 1965, ο Αιμίλιος Θεοφανίδης (Πτολεμαΐδα), ο Ανέστης Αφεντουλίδης (Καστοριά), ο Ονούφριος Χαραλαμπίδης (Καβάλα), ενώ ... αφαιρέθηκε ο Ραπτόπουλος, που πήγε στον Άρη! 

Στο ρόστερ της ομάδας του 1965-66 ανήκαν ακόμη οι: Μουσελεμίδης, Βασιλειάδης, Μήτρακας, Μουρατίδης, Γιακουμής, Λέανδρος, Νικολαΐδης, Αποστολίδης, Κούδας (13 γκολ εκείνη τη χρονιά!)

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4