Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Σεπτεμβρίου 2018

Διπλό στην Κατερίνη για τον ΠΑΟΚ του Μπλάζεβιτς (1991)


Σαν σήμερα στις 22/9/1991, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πιερικό, σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1991-1992 ...

Ο Δικέφαλος με τον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς στον πάγκο του, μπροστά σε περισσότερους από 8.000 θεατές (7.367 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 1-2, με γκολ που σημείωσαν οι Αλεξίου και Μπορμπόκης.

Έχοντας τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του που μετέτρεψαν το Δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης σε μικρή Τούμπα, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά που η ομάδα μας αγωνίζεται εκεί, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ στο 43ο λεπτό με τον Αλέξη Αλεξίου.

Με το σκορ 0-1 υπέρ μας, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Κουγιού.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το 70ό λεπτό, ο Στέφανος Μπορμπόκης με κεφαλιά έγραψε το 0-2 και το μόνο που πέτυχαν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ με τον Ραγγέλοβιτς στο 83'

Οι συνθέσεις:

Πιερικός (Ματζουράκης): Νάσης, Κωνσταντινίδης Π., Τσορμπατζίδης, Παλίσκα, Γιώτσας, Ταβουκτσής (62' Ισιώτης), Πάτε, Μπέκας, Κωνσταντινίδης Κ., Γκαμπέτας (74' Βαϊνάς), Ραγγέλοβιτς.

ΠΑΟΚ (Μπλάζεβιτς): Γκάμπριτς, Μητσιμπόνας, Μαλιούφας, Αλεξίου, Πλίτσης, Τουρσουνίδης, Αλεξούλης, Λαγωνίδης, Αναστασιάδης (88' Μυλωνάς), Λεοντιάδης, Μπορμπόκης (80' Μπασμπανάς).



* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1991-1992, τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας σε 34 ματς, 13 νίκες - 13 ισοπαλίες - 8 ήττες, συγκέντρωσε 39 βαθμούς με τέρματα 44-44!

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς (25 ματς) στον πάγκο μας και ολοκληρώθηκε με τον Γούναρη (9 παιχνίδια)...

* Στην αρχική εικόνα, μια φάση από το παιχνίδι της Κατερίνης, με τους Μπορμπόκη - Αναστασιάδη να πρωταγωνιστούν.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4