Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Αυγούστου 2018

Νίκη στο τρίτο φιλικό με Χάποελ Πετάχ Τίκβα (2000)


Σαν σήμερα στις 1/8/2000, ο ΠΑΟΚ νίκησε την ισραηλινή Χάποελ Πετάχ Τίκβα με 2-0, στο τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε στην Αυστρία...

 
Είχαν προηγηθεί τα φιλικά παιχνίδια με την Άδανα Σπορ (νίκη με 2-0 στις 23/7/2000) και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (νίκη με 5-1 στις 26/7/2000), όταν  ο Δικέφαλος αντιμετώπισε την Χάποελ Πετάχ Τίκβα και  ικανοποίησε τους αρκετούς ομογενείς φίλους του, που βρέθηκαν στο «Emft», αλλά και τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο Πατρίτσιο Καμπς ήταν ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση στο 45λεπτο στο οποίο αγωνίστηκε, με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό να δείχνει πως μπορεί να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη στην ομάδα, με την ικανότητα που έχει να οργανώνει το παιχνίδι.
 
Ο Μπάγεβιτς χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα παίκτες που δεν πήραν πολύ χρόνο στα προηγούμενα δύο φιλικά παιχνίδια επί αυστριακού εδάφους, μια επιλογή που του βγήκε, καθώς οι θεωρούμενοι εφεδρικοί δικαίωσαν τον προπονητή τους!

Το σκορ άνοιξε στο 40' με καρφωτή κεφαλιά του Παντελή Καφέ, μετά από ωραία σέντρα του Παντελή Κωνσταντινίδη. 
Με την έναρξη της επανάληψης οι Καμπς, Βρύζας, Βοσκαρίδης, πέρασαν στις θέσεις των Μαραγκού, Καραδήμου και Φρούσου, με τον Καμπς στο 80' να πετυχαίνει το 2-0, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Μετά το 60' πέρασαν στο ματς οι Τετράτζε, Μπορμπόκης, Βενετίδης, Μπράτιτς, με τον ΠΑΟΚ να αποδίδει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας τον Μπάγεβιτς.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σαμοτούλσκι, Χασιώτης (60' Μπορμπόκης), Κουλακιώτης (60' Τετράτζε), Ουντέζε (80' Γεωργιάδης), Κατσιαμπής, Μαραγκός (46' Καμπς), Κωνσταντινίδης (60' Μπράτιτς), Καραδήμος (46' Βρύζας), Σπάσιτς (60' Βενετίδης), Καφές.

Δηλώσεις Μπάγεβιτς: «Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, το οποίο πρέπει να διατηρήσει και στη συνέχεια, στη διάρκεια του ελληνικού Κυπέλλου, τα παιχνίδι του οποίου αρχίζουν σε λίγες μέρες.»


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4