Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Ιουλίου 2018

Νίκη στο πρώτο φιλικό με Άδανα Σπορ (2000)


Σαν σήμερα στις 23/7/2000, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 
τα Άδανα Σπορ (Adanaspor Club) στο πρώτο  φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, στην Αυστρία, για την σεζόν 2000-2001...
 
Ο Δικέφαλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του, αντιμετώπισε την τουρκική Άδανα Σπορ στο Σβατς, την οποία κέρδισε με 2-0, στέλνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια, με την απόδοσή του.

Ο Μπάγεβιτς χρησιμοποίησε στη διάρκεια του παιχνιδιού, σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε μαζί του, χρησιμοποιώντας όμως στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, παίκτες που αγωνιζόταν στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, στα επίσημα παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν!

Αντίθετα δεν πήραν χρόνο συμμετοχής, καθώς προφυλάχτηκαν για προληπτικούς λόγους οι Τοχούρογλου, Βενετίδης, Αμπονσά, Παπαδόπουλος, Κολομπούρδας καθώς φυσικά και ο νεοαποκτηθείς Πατρίτσιο Καμπς, ο οποίος δεν είχε ενσωματωθεί με την αποστολή στην Αυστρία.

Το σκορ άνοιξε στο 44' ο Ναλιτζής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 στο 60' ο Σλάτζαν Σπάσιτς.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

(α' ημίχρονο):
Σαμοτούλσκι, Μπορμπόκης, Κωνσταντινίδης, Χασιώτης, Τετράτζε, Ουντέζε, Μπράτιτς, Εγκωμίτης, Γεωργιάδης, Οκκάς, Ναλιτζής.

(β' ημίχρονο): Σαμοτούλσκι, Καραδήμος, Μαραγκός, Νάστος, Κατσιαμπής, Κουλακιώτης, Καφές, Σπάσιτς, Βρύζας, Βοσκαρίδης, Φρούσος.

Δηλώσεις Μπάγεβιτς:

«Είχαμε καλές στιγμές στο παιχνίδι. Σταθήκαμε πολύ καλά. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, αν και ήταν φανερό ότι ήταν πιασμένοι από την προετοιμασία. Τα πόδια τους ήταν βαριά. Το ότι είμαι ευχαριστημένος δε σημαίνει ότι φτάσαμε στο επίπεδο που επιθυμούμε να φτάσουμε. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη και στις προπονήσεις».

Εκτός από το φιλικό με τη Άδανα Σπορ, ο ΠΑΟΚ κατά την παραμονή του στην Αυστρία αντιμετώπισε στις 26/7/2000 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (νίκη με 1-5!) και την Χάποελ Τίκβα (νίκη με 0-2) στις 1/8/2000.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη έδωσε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια, με την Ανόρθωση (1-1) στις 30/8/2000 και την Περούτζια (ήττα με 0-1) στις 8/9/2000.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4