Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Απριλίου 2018

Εύκολο διπλό στα Χανιά (2017)

Σαν σήμερα στις 23/4/2017, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Πλατανιά με 1-3, για την 29η αγωνιστική της Super League, της περιόδου 2016-2017…

Ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Κρέσπο, Βαρέλα, Κίτσιου, Μάτος στην άμυνα, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, αμυντικά χαφ, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Κάμπος μπροστά τους και Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης σε ένα 4-2-3-1.
Ο ΠΑΟΚ αυτήν τη φορά μας ξάφνιασε θετικά, καθώς μπήκε πολύ δυνατά στο ματς αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους καθώς το σκορ στο 8' ήταν 0-2!

Οι παίκτες του Ίβιτς αφού απείλησαν στο 3' με τον Ουάρντα που από καλή θέση σούταρε άουτ, πήραν κεφάλι στο σκορ ένα λεπτό αργότερα (4') με τον Αιγύπτιο να σημειώνει το πρώτο του γκολ στην Super League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά από γύρισμα του Κίτσιου από τα αριστερά και εύκολο τελείωμα!
Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών μας ήρθε στο 8' ο Τζάλμα Κάμπος να κάνει το 0-2 εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας του Πλατανιά. 

Η πίεση του ΠΑΟΚ ψηλά απέφερε καρπούς, η ομάδα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό βάζοντας τα πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους.
Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ μετέφερε την πίεση πίσω από τη μεσαία γραμμή, ο Πλατανιάς πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά ως τη λήξη του ημιχρόνου δεν απείλησε, την ώρα που οι 250 φίλοι του Δικεφάλου δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να ενισχύουν την προσπάθεια των παικτών μας για την κατάκτηση της νίκης!

Στο 55', χρειάστηκε η μεγάλη επέμβαση του Γλύκου σε γύρισμα του Γιακουμάκη για να διατηρηθεί το 0-2.

Στο 57' ο Ίβιτς πέρασε στο ματς τον Μαλεζά αντί του Μπίσεσβαρ, αλλάζοντας το σύστημα του Δικεφάλου σε 3-5-2 με Κάμπος και Αθανασιάδη μπροστά, ενώ οι Μάτος - Κίτσιου ανέβηκαν στη μεσαία γραμμή. 
Στο 63', ο Σάκχοφ έγραψε το 0-3 μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ουάρντα.

Στο 73', είχαμε χαμένο τετ α τετ του Κάτσε μετά από εξαιρετική μπαλιά του Κάμπος, ενώ δύο λεπτά αργότερα έχασε εξίσου μεγάλη ευκαιρία ο Πρίγιοβιτς. 

Στο 75', ο Αποστολόπουλος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Βαρέλα, για να έρθει στο 78' να πετύχει το 1-3 ο Μενδρινός.
Ένα γκολ που έμελλε να είναι το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους. Στο 79ο λεπτό, ο Κοκκαλάς βρήκε την μπάλα με τα χέρια έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής του, ο Βάτσιος και ο βοηθός δεν είδε τίποτε...

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι ΕΔΩ.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μπανανά, Μαραγκός (21' Μενδρινός), Κάργας, Στάθης (71' Αποστολόπουλος), Μουνάφο, Γιορέντε (81' Παπανικολάου), Ντίντακ, Γιακουμάκης, Μικαλάι. 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Κίτσιου, Σάκχοφ (70' Κάτσε), Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (57' Μαλεζάς), Κάμπος, Ουάρντα, Αθανανασιάδης (65' Πρίγιοβιτς).
O MVP της νικηφόρας αναμέτρησης απέναντι στον Πλατανιά, ο Αμρ Ουάρντα, μίλησε μετά τη λήξη...

Αναλυτικά τόνισε:

Για το βραβείο του MVP: "Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς αυτή η νίκη, είναι συνολική η προσπάθεια. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Ευχαριστούμε και τον κόσμο και επικεντρωνόμαστε πλέον στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι".

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό: "Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αυτό, υπάρχει και η ήττα σαν αποτέλεσμα. Χάσαμε με 2-0 και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. 
 
Θέλω να πω ότι από την αρχή της χρονιάς, έχουμε αρχίσει να φτιάχνουμε κάτι καλό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη και την οικογένεια του, γιατί μας στηρίζουν κάθε μέρα και θέλουμε να τους κάνουμε υπερήφανους, πετυχαίνοντας κάτι καλό και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο".

Για τη νίκη επί του Πλατανιά, ανέφερε: "Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Είμαστε ο ΠΑΟΚ, είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Ανεξαρτήτως του τι γίνεται σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την νίκη. Χτίζουμε μία καινούργια ομάδα, μία καλή ομάδα για το μέλλον και προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι".

Για τη ρεβάνς της Πέμπτης: "Φυσικά περιμένω ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο και θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τόσο τον πρόεδρο, όσο και τον κόσμο".
Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς, μίλησε για τη νίκη επί του Πλατανιά και την επικείμενη ρεβάνς του κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναικό..

Αναλυτικά είπε:

Για το τρίποντο επί του Πλατανιά, τόνισε: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι ήταν το σημερινό. Αυτό λέμε από την αρχή της σεζόν, βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι κι αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος".

Για το πως κρατάει σε εγρήγορση την ομάδα: "Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά η δουλειά είναι τέτοια που πρέπει καθημερινά να τους έχεις όλους "ζωντανούς", να αντιλαμβάνονται τι σημασία έχει το κάθε παιχνίδι και να προσπαθούν κάθε μέρα να δίνουν το 100%, να είναι πειθαρχημένοι. 
 
Αυτό που μένει είναι η ισοπαλία, η νίκη ή η ήττα στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές ξεχνάμε κάποια πράγματα, για αυτό το λόγο πάντα πρέπει να έχεις συγκέντρωση και να είσαι πειθαρχημένος, για να πετύχεις το στόχο σου".

Για τους Κάμπος-Πρίγιοβιτς: "Ο Κάμπος έκανε σήμερα ένα καλό παιχνίδι, είχε κάνει και στο παρελθόν κι άλλα. Είναι μέσα στους αγώνες, δουλεύει, είναι συγκεντρωμένος και προσπαθεί να δώσει ότι μπορεί. 
 
Ο Πρίγιοβιτς είναι καλά, έχει επιστρέψει πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε. Του αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στο ιατρικό τιμ, είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και επέστρεψε 2-3 εβδομάδες νωρίτερα. Είναι έτοιμος, δεν έχει κάποιο φόβο όπως είδαμε και σήμερα και είναι καλά".

Για τις φάσεις που έκανε ο Πλατανιάς: "Εγώ δεν θυμάμαι να δεχθήκαμε αρκετές φάσεις. Εμείς κάναμε περισσότερες φάσεις. Σήμερα παίξαμε με ένα σύστημα που λίγες ομάδες το παίζουν στην Ελλάδα. 
 
Ο Πλατανιάς είναι μία καλή ομάδα, που τα τελευταία 2 χρόνια παλεύει για την πεντάδα. Έχει καλό προπονητή, σχέδιο και δουλεύει σωστά. Δεν θυμάμαι πολλές ομάδες να τον κέρδισαν εδώ".

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό: "Ήταν ένα παιχνίδι που δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε. Χάσαμε με 2-0, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες, αλλά είχε περισσότερες ο Παναθηναϊκός. 
 
Αυτό που δεν κάναμε, ήταν το παιχνίδι μας, δεν είχαμε την κυκλοφορία, δεν πήραμε τις πρωτοβουλίες που έπρεπε. Όλοι καταλάβαμε ότι είναι ένα παιχνίδι, τελείωσε, πιστεύουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το σκορ και δουλεύουμε πάνω σε αυτό".

Για τον Χαρίση: "Όλοι ξέρουν ότι από τους 22 παίκτες, οι 16 είναι στην αποστολή. Πάντα προσπαθώ να βρω τους καλύτερους κι αυτό προσπαθώ να κάνω από την αρχή".

Photos από το παιχνίδι...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4